Egérfalut épített a kertjében, tündéri fotókat készített az angol férfi
Simon Dell egy egész egércsaládot szállásolt el a kertjében.

egerfalu-simon-dell
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Simon Dell brit természetfotós még 2018-ban fedezett fel egy egeret a kertjében. Először csak rönköket halmozott fel egy doboz körül, amit mohával és szalmával takart le - szerette volna, ha a vadon élő egér egy kis menedéket találhat a kertjében.

Ezután egy kis drótkerítéssel is körbevonta a rönköket, hogy a szomszéd macskák ne férhessenek hozzá az egérlakhoz. Aztán az ötlet nyomán egyre több egérház épült a fotós kertjében.

Egérfalut épített a kertjében

Az egeret George-nak nevezte el, és miután látta, hogy az állat nincs egyedül, Simon Dell még több rönkházat épített. A házikókat fahulladékból készült apró asztalokkal, székekkel szerelte fel, sőt kis tányérokat, poharakat is készített a beköltözők számára. 2018 óta már sokadik generációs egerek élnek Simon Dell kertjében, a rönkházikók pedig valóságos egérfaluvá bővültek. A természetfotós Instagram-oldalán rendszeresen posztol bájos fotókat az egérfalu lakóiról.

Igazi szüreti hangulat várja az apró rágcsálókat Simon Dell sheffieldi egérfalujában.

Ilyen kis tündéri házikókban élnek az egércsaládok a természetfotós kertjében.

Mintha a ház körüli munkákat is az egerek végeznék. Az apró fejsze körül parányi hasábokat is elhelyezett a fotós.

Szederkuckó az egérfaluban. Ide minden bizonnyal egy kis délutáni sziesztára vonulnak vissza a rágcsálók.

A fotós nem csupán otthont biztosít az egereknek, de rendszeresen tesz ki ennivalót is - hiszen így egyszerűbben készíthet képeket a falu négylábú lakóiról.

Ezt is szeretjük