Ezt a merőkanalat nem a levesbe szánták: menő Insta-celeb lett belőle
2019-ben nehéz megugrani az emberek ingerküszöbét, de Sámsonnak, a merőkanálnak sikerült.

merokanal
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Telis-tele az internet fura történetekkel és még furcsább alakokkal, ahogy manapság az sem ritka, hogy szinte bárkinek és bárminek lehet Instagram-profilja. Ám azt sokan legmerészebb álmukban sem gondolnák, hogy ez alól a merőkanalak sem kivételek.

Sámson persze mostanra nemcsak egy mezei merőkanál a sok közül, hanem az internet legújabb üdvöskéje, aki több mint 67 ezer követővel büszkélkedhet. Akik egyébként nap mint nap izgatottan várják, mivel tölti éppen Sámson az idejét.

Cuki dínóra hasonlít az internet legújabb sztárja

Ha alaposan szemügyre veszed, tökéletes párhuzamot vonhatsz Sámson és egy hosszú nyakú dinoszaurusz között: a markolatán található lyuk a szeme, a nyele pedig a nyurga nyaka. Minekutána ennyire élethű, nem is lehet kérdés, megérdemelte-e a saját Insta-oldalt.

Profilján végigkövetheted Sámson napjait, amint éppen eszik, dolgozik, könyvet olvas, vagy kipiheni a hét fáradalmait egy csodálatos tengerparton.

Az oldal hivatalosan egyébként 2016-ban született, Sámson gazdája viszont csak mostanában kezdett ismét visszazökkenni a posztolásba.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Samson and Geraldine enjoy sand. #vacationmemories

Samson the Ladle (@samsontheladle) által megosztott bejegyzés,

Ha valaki, akkor Sámson tényleg nagykanállal habzsolja az életet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Samson was on a cruise for vacation! #memories #vacation

Samson the Ladle (@samsontheladle) által megosztott bejegyzés,

De kiscicával is találkozott már.

Időnként jóesik elszakadni a konyhától, és hangulatos sétát tenni a közeli virágmezőn.

 Tíz ember, akit nem szabadott volna beengedni a konyhába

Vannak olyanok, akiknek a legegyszerűbb feladatok, például egy csomag tészta kifőzése is meghaladja a képességeiket, ezért talán jobban járnának, ha vagy nagyon sokat gyakorolnának szigorú felügyelet mellett, vagy inkább rendelnének egy pizzát. Elképesztő konyhai bakikat mutatunk, melyeket még nézni is fáj!

 

Ezt is szeretjük