3 gyakori hiba, amit soha ne kövess el legjobb barátnőként!

A barátságnak is vannak szabályai, amelyeket ha megszegsz, rámehet a jó viszony.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha valakit kitüntetsz a legjobb barátnő címmel, és a dolog kölcsönös, érdemes energiát fektetni a kapcsolatba, hogy az ne romoljon el buta hibák miatt.

Elmondjuk, mik azok a bakik, amiket nem engedhetsz meg magadnak, ha még sokáig meg akarod tartani a legjobb barátnődet!

Barátnő szidalmazása

Mint minden emberi kapcsolatban, a barátságban is vannak hullámvölgyek, és előfordulnak olyan időszakok, amikor érdemes kevesebbet együtt lenni, különben vita vitát követ. Ám ez még nem ok arra, hogy a barátnődet a háta mögött kibeszéld valaki másnak, és a hibáit csokorba szedve ócsárold.

Ha legjobb barátok vagytok, akkor valószínűleg már vagytok olyan viszonyban, hogy ha problémátok van a másikkal, azt egymás közt is megbeszélhetitek - nem szép dolog bevonni a viszályba egy harmadik felet.

Mindketten tartoztok annyi tisztelettel a másiknak, hogy nem kezdtek el az idegesítő tulajdonságokról vagy a bosszantó húzásokról pletykálni: inkább üljetek le egymással szemben, és még ha nehéz is, próbáljátok meg ketten feloldani az ellentéteket.

Kisajátítás

Bármennyire jóban is vagytok, mindkettőtöknek tudomásul kell vennie, hogy a barátság nem monogám kapcsolat, és attól, hogy különleges kötelék van köztetek, még másokkal is jóban lehettek. A féltékenykedésnek nincs helye a barátságban: egyáltalán nem árt, ha nem csak ketten vagytok egymásnak, hiszen az ember társas lény.

Ráadásul ha mindig csak egymással találkoztok, és állandóan közösen csináltok programokat, hamar egymásra unhattok, ezért inkább ne törekedj arra, hogy kisajátítsd a legjobb barátnődet. Ha úgy érzed, hogy kihagy valamiből, próbálj meg te is összebarátkozni az ismerőseivel: lehet, hogy szuper társaság alakul majd ki.

Pasik

Közhelyes az elmélet, mely szerint egy pasi sem ér annyit, hogy dobd érte a legjobb barátnődet, de van igazságalapja. Ha abba a szerencsétlen helyzetbe kerültök, hogy mindkettőtök ugyanazt a fiút nézi ki magának, vár rátok néhány nehéz nap. Persze nem lehetetlen túlélni a szituációt: korábbi cikkünkben bővebben olvashatsz arról, miként hidalható át a pasiprobléma.

Ezt is szeretjük