Így látja a férfi a nőt

3 tanulságos könyv

Nincs is jobb kikapcsolódás, mint egy remek könyv olvasása. Nézd meg, mit ajánlunk neked szerelem és erotika témában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az olvasás nemcsak hasznos időtöltés, de ha jó könyvet fogsz ki, rendkívül szórakoztató is.

Most olyan könyveket ajánlunk neked, amik garantált kikapcsolódást nyújtanak - két magyar és egy külföldi író tollából.

Bauer Barbara: Két út között

A felhők fölött minden más. Még a szerelem is. Ki tudná ezt a legjobban, ha nem a négy légiutas-kísérő: a Szende, a Szórakozott, a Dög és a Sármőr?

Anna, Szonja, Dia és Dani - akiknek barátsága akkor kezdődött, amikor mindannyian kezdőként csatlakoztak az Air Budapest csapatához - mostanra igazi profivá váltak: átéltek majdnem katasztrófával végződött repülőutat és fedélzeti temetést, volt részük távol-keleti szexkalandokban és dermesztő kultúrsokkban, megbirkóztak kihívó utasokkal és féltékeny kollégákkal. 

Sok mindent láttak, és még többet tanultak. De vajon eleget-e ahhoz, hogy megtalálják a boldogságot? A Légikisasszonyok folytatásában továbbkísérhetjük az elválaszthatatlan négyes sorsát: miközben Anna továbbra sem hajlandó szembenézni a démonaival, Szonja álomesküvőről álmodozik, és ezzel majdnem kockára teszi a jövőjét. 

Dia pedig újabban már nemcsak a Szexisten becenévre hallgató rejtélyes utassal, hanem egy egész vízilabdacsapattal csalja egyébként kiváló férjnek ígérkező, hűséges udvarlóját.

És végül ott van Dani, aki saját múltja titkainak felkutatására indul - ám ezzel olyan útra lép, amelyről senki sem tudhatja, pontosan hová vezet.

Kiadja a Jaffa Kiadó.
Ára 2940 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

Pataki Tamás: Függőleges mosoly

Ez egy kíméletlenül őszinte történet a férfivá válásról napjaink felgyorsult, felszínes világában. Aki átélte, az most újra megteheti, aki nem, az pedig bepillantást nyerhet a kulisszák mögé. Szex, alkohol, könnyű drogok és temérdek tanulság. Jó szórakozást!

Kiadja a Könyvműhely.hu.
Ára: 2590 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

Jennifer E. Smith: Vajon létezik szerelem első látásra?

Négy perc általában alig valamire elegendő - ugye, nem hinnéd, hogy ennyi idő alatt minden megváltozhat? A 17 éves Hadley Sullivan életében ez az egyik legrosszabb nap. Ott ragadt a New York-i repülőtéren, késésben van apja második esküvőjéről, amelyet Londonban tartanak, ráadásul a leendő mostohaanyjával még soha nem találkozott. Ebben a lehetetlen helyzetben pillantja meg a tökéletes srácot, az angol Olivert a repülőtér szűk várótermében. A fiú jegye a 18C ülésre szól, Hadley-é pedig a 18A-ra.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

A végzet fordulatai és az idő fontos szerepet játszik ebben az elgondolkodtató regényben, amely egyaránt szól a családi kapcsolatokról, a második esélyről és az első szerelemről. Hadley és Oliver 24 órát felölelő története meggyőz arról, hogy az igaz szerelem akkor bukkan fel, amikor a legkevésbé számítasz rá.

Kiadja a Maxim Könyvkiadó.
Ára: 2999 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.
Ezt is szeretjük