Ingyenes koncertek a Tabánban!
Gyere ki a hegyoldalba!
Ha szereted a rockot, és eltöltenél egy fél napot a napsütésben hideg sört kortyolva, ott a helyed a Tabánban!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tudtad, hogy a Tabán Fesztivál az 1970-es évek óta a hazai könnyűzenei élet egyik meghatározó helyszíne? Sajnálatos módon a nyolcvanas évek végén és a kilencvenes évek elején a Tabán Fesztivál koncertjei elmaradtak. A Rózsa Records - Charlie, Cserháti Zsuzsa, Tátrai Band és a Tankcsapda kiadója – azonban felújította ezt a szép hagyományt 1997-ben.

Tabán Fesztivál és Majális

Gyere, gyere ki a hegyoldalba – énekelte az LGT a ’70-es években. Bár Presser Gáborék idén nem lesznek ott a május 1-jei fesztiválon, 2011-ben is igazi nagyágyúk lépnek fel a Tabánban. Keresztes Ildikót május 1-jén nem csupán a Tabánban, hanem Gyöngyösön, Szigetszentmiklóson és Szentendrén is hallgathatod. Török Ádám és a Mini számára is sűrűnek ígérkezik május első napja, hiszen az Orczy parkban is fellépnek aznap. Rajtuk kívül pedig még számos ismert zenészt hallgathatsz meg a hegyoldalban.

A fellépők listája

  • 15:00 Cool On Tool
  • 16:00 Keresztes Ildikó
  • 17:00 Török Ádám és a Mini
  • 18:00 Skorpió
  • 19:00 Beatrice
  • 20:00 Edda

A többi fellépőhöz képest a Cool On Tool egy jóval fiatalabb banda. Pély Barna együttese Grunge&Rollt játszik, melyet nyers hangzás és pajkos szövegek jellemeznek. A zenekar saját bevallása szerint ufonautákból áll, akik élő szövetet játszanak csontvázon, és megpróbálnak lelket önteni a rockba.

Ezt is szeretjük