Rejtélyes gyilkosság a fővárosban! A XIII. kerületből indul a nyomozás szombaton

Október első napján ismét lesz Mozdulj ki és nyomozz! Budapesten.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Október 1-jén újra nyakába veheti a belvárost mindenki, aki egy kis nyomozásra vágyik. Ezúttal is egy borzasztó ügyet kell megoldani, de új helyszínen, újabb bilincsek és nyomok segítségével. A kérdés továbbra is az, hogy ki, mikor, hol, miért és hogyan követte el a rettenetes tettet.

Mozdulj ki és nyomozz - október 1.

Az egyes - Budapest utcáin található - nyomok elvezetnek más nyomokhoz, végül a kép összeáll és az igazság megállíthatatlanul tör majd a felszínre. Gyalog indultok, helyszín helyszínt követ, ahogy a nyomkeresésbe és a tettes hajszolásába fogtok.

A megoldáshoz némi elszántság, egy kis elmehasználat, valamint kalandvágy szükségeltetik.

Nyugodt tempóban nagyjából két órát vesz igénybe az interaktív nyomozás; az elmaradhatatlan nyeremények sorsolás útján találnak majd gazdára - azok között, akik birtokában vannak a helyes megfejtésnek. Ehhez azonban minden egyes nyomot fel kell deríteni.

Az ügy részletes leírását és az első nyomot október 1-jén, szombaton 10:00-19:00-ig az alábbi helyszínen egy bilincshez rögzítve itt találod.

Helyszín

A Budai Nagy Antal utca végén állva,
Az elejét nézem, ahol befut egy házba:
Ide kell, ha nem is befutnom, de besétálnom
Nekem is, hogy megkezdhessem nyomozásom.

Egy kis borzongás a moziban

Ezúttal azonban nemcsak nyomozni lehet majd, de utána moziba jönni borzongani is. A szervezők mindenkit szeretettel várnak az Odeon moziba, ahol egy német krimit lehet majd megnézni. Néma Csönd. Mármint a címe. Érdemes megnézni, sőt utána maradni, mert Bilkei Pál kriminálpszichológus elemzi majd a látottakat.

Mozdulj ki és nyomozz!
Helyszín: Odeon mozi, Budapest XIII. kerület Hollán Ernő u 7.
Időpont: 2011. október 1. 10-19-ig
Jegy: a nyomozás 200 forint fejenként, a mozi 950 forint.
Bővebb információk itt!

Neked lenne kedved nyomozni?

Ezt is szeretjük