Ilyen gyönyörű volt középiskolásként Meryl Streep - 7 fotó a legendák életének színfalai mögül

Vannak ritkán látott fotók legendás alakokról: Audrey Hepburn a kiskutyájával a biciklin, Meryl Streep középiskolás pomponlányként vagy Marilyn Monroe a kulisszák mögött.

GettyImages-164644457

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Meryl Streep tehetségét 12 éves korában fedezték fel. Gyönyörű énekhangja volt, operadalokat tanult - de nem jött ki túl jól társaival. „Olyan irányítgatóféle, kicsit zsarnok típusú lány volt” - magyarázta Michael Schulman, Az ezerarcú színésznő - Meryl Streep című életrajzi könyv szerzője. 

„Rövid haja és macskaszem alakú szemüvege volt, amitől úgy nézett ki, mint egy középkorú titkárnő. Teljesen hidegen hagyta, hogy néz ki, és hogy kedvelik-e őt.” Két évvel később ez kemény munkának és puszta akaraterőnek köszönhetően hirtelen megváltozott. 

7 fotó a legendák életének színfalai mögül

Streep egy napon úgy döntött, hogy szép és népszerű lesz. Női magazinokat lapozgatva keresett ihletet, befestette a haját, kapcsolatokat szerzett, gyakorolta a kuncogást, és elhatározta, hogy a bernardsville-i gimnázium méhkirálynője lesz. „Csatlakozott a pomponlánycsapathoz, ő volt a főszereplő minden musicalben, ő vezette a francia klubot és a diáktanácsot” - írta Schulman. „Végzős korában Homecoming Queennek választották, ami egy amerikai középiskolás hagyomány, és lényegében azt jelenti, hogy az egész iskola megválasztotta őt a legnépszerűbb végzős lánynak."

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Forrás: Instagram/loverofthepast

Ezt is szeretjük