Iszak Eszti babérjaira tör? Ez a lány vezette a Viva Chart Show adását
Alya legnagyobb álma az volt, hogy kipróbálhassa magát műsorvezető szerepben.

Az iraki felmenőkkel rendelkező Alya M. Hamdi nagy álma volt, hogy kipróbálhassa magát a média világban.

Alya nem volt elégedett a csípőjével
Az átalakítás után úgy nézett ki, mint aki képernyőre született

Ám ahhoz, hogy valaki a képernyőre kerüljön, a megjelenését fel kell kicsit turbózni, ezért fordult Alya a Randikommandó csapatához.

Egzotikus külső

Alya nevéből már egyértelműen kiderül, hogy egy különleges lányról van szó. Szülei Irakból érkeztek az országba, ami meg is látszik a külsején, egzotikus vonásai már az első pillanatban megragadták Iszak Esztit, aki úgy fogalmazott, hogy a lány alapanyagnak tökéletes. Innentől pedig nem volt visszaút, már vitte is a Randikommandó bázisára, ahol a team többi tagja is teljesen beleszeretett a lányba.

- Szerintem egy briliáns karakter alapvetően, nagyon tetszett benne, hogy van egyénisége - mondta Lendvai Lilla stylist, de Zsidró Tamás és Vörös Reni is hasonló véleményen voltak, és alig várták, hogy végre kihozhassák Alyából a legtöbbet.

Kihozták belőle a maximumot

A mesterfodrász egy hosszú, felül sötét, alul kiszőkített végű frizurát álmodott meg Alya számára, frufruval, amitől az kicsit ódzkodott, de amikor Tamás megmutatta neki, hogy mire is gondolt pontosan, már a lánynak sem volt ellenvetése, sőt. Kifejezetten tetszett neki a kitalált frizura, így a szokásos huzavonát - amiben általában Zsidró Tamás kénytelen engedni - sikeresen elkerülték.

Alya feltűnően hosszú és dús haját, valamint különleges vonásait Vörös Reni egy vadító sminkkel hangsúlyozta. Bár a sminkszabályok szerint a hangsúlyt vagy a szemre, vagy a szájra kell helyezni, Reni a füstös szemekhez rózsaszín ajkat varázsolt Alyának, ugyanis a tél típusú embereknek az élénk árnyalatok remekül állnak.

Hétköznapi lányból képernyős arc

Tamás és Reni is egyfajta hippis megjelenésre törekedett, ami kicsit visszafogja és bohémmá teszi Alya szexi kinézetét, így Lendvai Lilla is olyan darabokat választott, amelyek ennek a stílusnak megfelelnek. Már az elején kiderült, hogy Alya a csípőjét túl szélesnek, a lábait pedig túl rövidnek találja, de Lilla megmutatta neki, hogyan tudja mindezt néhány ruhadarab segítségével ellensúlyozni.

Ezt követően pedig nem volt más hátra, minthogy Alya kipróbálja magát a képernyőn is. Iszak Eszti a Viva Chart Show-ba szervezett neki egy megjelenést, ahol háromféle - könnyebb és nehezebb - konferálást kellett felolvasnia a súgógépről, miközben a kamera forgott. A műsor szerkesztője, Bánhidi Dóri így fogalmazott:

- Meglepődtem azon, hogy egyből fel tudta hibátlanul olvasni a konfokat, viszont a hangsúlyozással még vannak komolyabb problémák.

Ezért azt tanácsolta Alyának, hogy járjon beszédtanárhoz.

Szerinted mi a legfontosabb annál, aki a képernyőn szeretne dolgozni?

Ezt is szeretjük