Roma származása miatt nem kapott állást a 22 éves lány
Ezért fordult Saci a Randikommandó stábjához
Dívát varázsoltak Mayer Saciból.

A 22 éves Mayer Sacinak nem volt más vágya, mint hogy munkát kapjon, ám roma származása miatt folyton elutasították.

Saci korábban nem az alkatának megfelelően öltözött
Az átváltoztatás után egy új lány nézett vissza a tükörből

Ezért kérte a Randikommandó segítségét az átalakításban, remélve, hogy az új külső egy új kezdetet is jelent majd az életében.

Akárcsak egy díva

A Randikommandó tegnapi adásában Saci volt az, akit az átváltoztató csapat kezelésbe vett. Ezúttal azonban nem egy szokványos átalakulásról volt szó, hiszen Saci nem egy pasi miatt akarta megújítani a külsejét, hanem állásinterjúra szeretett volna jelentkezni.

A team kezdetben nem kímélte Sacit, haját, szemöldökét és öltözködését is úgy ítélték meg, hogy egyáltalán nem illik hozzá.

Ám néhány óra alatt minden kritika a múlt halvány árnyéka lett, ugyanis Saciból igazi bombanőt faragtak, aki - ahogy azt Zsidró Tamás elképzelte - egy igazi díva, Jennifer Lopez hasonmása lett.

Letisztult, mégis megnyerő megjelenés

A mesterfodrász világosabbra színezte a hajvégeket, így tompított Saci erős, karakteres vonásain, majd ezt a vonalat követve Vörös Reni olyan természetes sminket készített neki, ami a lehető legjobban kiemelte a lány szép arcát.

Ráadásul Reni még egy gyorstalpalót is tartott Sacinak, hogyan tudja úgy kiszedni a szemöldökét, hogy az minél inkább érvényesítse a lány tekintetét.

Sacinak nagyon tetszett az új külseje, ami kellő magabiztossággal is felruházta

- A mai misszió a következő, Saci előnyeit kiemeljük, testének hátrányait eltüntetjük - mondta Lendvai Lilla stylist, aki a ruhaválasztás során azt próbálta Reninek megmutatni, hogyan tudja az alakját jobban slankítani, a felesleges kilókat jótékonyan eltakarni.

Ennek tükrében két szettet is összeállított Sacinak, egy klasszikusabb stílusút - farmer, póló, kardigán - a hétköznapokra, illetve egy elegánsabb outfitet az Iszak Eszti által szervezett állásinterjúra.

Beteljesült álom

Amíg a bázison a többiek Saci új külsején dolgoztak, addig Eszti álláshirdetéseket bújt, hogy megtalálja Saci számára az ideális munkát. Sok sikertelen próbálkozás után végül egy szoláriumszalonba is ellátogatott, ahol a tulajdonossal egyeztetve leszervezett a lánynak egy meghallgatást. Mint kiderült, ezen Saci remekül szerepelt, és nagy örömére el is nyerte a munkát, így annyi kudarcba fúlt interjú után végre beteljesült az álma.

Ha választhatnál, melyik sztár stílusát másolnád le?

Ezt is szeretjük