Roma származása miatt nem kapott állást a 22 éves lány

Ezért fordult Saci a Randikommandó stábjához

Dívát varázsoltak Mayer Saciból.

A 22 éves Mayer Sacinak nem volt más vágya, mint hogy munkát kapjon, ám roma származása miatt folyton elutasították.

Ezért kérte a Randikommandó segítségét az átalakításban, remélve, hogy az új külső egy új kezdetet is jelent majd az életében.

Akárcsak egy díva

A Randikommandó tegnapi adásában Saci volt az, akit az átváltoztató csapat kezelésbe vett. Ezúttal azonban nem egy szokványos átalakulásról volt szó, hiszen Saci nem egy pasi miatt akarta megújítani a külsejét, hanem állásinterjúra szeretett volna jelentkezni.

A team kezdetben nem kímélte Sacit, haját, szemöldökét és öltözködését is úgy ítélték meg, hogy egyáltalán nem illik hozzá.

Ám néhány óra alatt minden kritika a múlt halvány árnyéka lett, ugyanis Saciból igazi bombanőt faragtak, aki - ahogy azt Zsidró Tamás elképzelte - egy igazi díva, Jennifer Lopez hasonmása lett.

Letisztult, mégis megnyerő megjelenés

A mesterfodrász világosabbra színezte a hajvégeket, így tompított Saci erős, karakteres vonásain, majd ezt a vonalat követve Vörös Reni olyan természetes sminket készített neki, ami a lehető legjobban kiemelte a lány szép arcát.

Ráadásul Reni még egy gyorstalpalót is tartott Sacinak, hogyan tudja úgy kiszedni a szemöldökét, hogy az minél inkább érvényesítse a lány tekintetét.

- A mai misszió a következő, Saci előnyeit kiemeljük, testének hátrányait eltüntetjük - mondta Lendvai Lilla stylist, aki a ruhaválasztás során azt próbálta Reninek megmutatni, hogyan tudja az alakját jobban slankítani, a felesleges kilókat jótékonyan eltakarni.

Ennek tükrében két szettet is összeállított Sacinak, egy klasszikusabb stílusút - farmer, póló, kardigán - a hétköznapokra, illetve egy elegánsabb outfitet az Iszak Eszti által szervezett állásinterjúra.

Nyerj ötcsillagos kényeztetést!

Ha most feliratkozol az új Femina-hírlevélre, megnyerheted a kétszemélyes, két éjszakára szóló 5 db szállásutalvány egyikét az 5 csillagos Hotel Divinusba. Nincs más dolgod, mint feliratkozni, és részt veszel a sorsoláson.

Feliratkozom és játszom

Promóció

Beteljesült álom

Amíg a bázison a többiek Saci új külsején dolgoztak, addig Eszti álláshirdetéseket bújt, hogy megtalálja Saci számára az ideális munkát. Sok sikertelen próbálkozás után végül egy szoláriumszalonba is ellátogatott, ahol a tulajdonossal egyeztetve leszervezett a lánynak egy meghallgatást. Mint kiderült, ezen Saci remekül szerepelt, és nagy örömére el is nyerte a munkát, így annyi kudarcba fúlt interjú után végre beteljesült az álma.

Ha választhatnál, melyik sztár stílusát másolnád le?

Ezt is szeretjük