Még az emlékezetéből is kitörölné! A csinos műsorvezető kínos dolgot mesélt el
Iszak Eszter életében is akadt olyan korszak, amit nyomtalanul kitörölne.

Rakott szoknya és kötött pulcsi, töméntelen rózsaszínnel. Bár VIVA televízióból jól ismert Iszak Eszter ízlését sokan megirigyelhetnék, volt idő, amikor ő maga is rászorult volna a Randikommandó szakembereinek segítségére.

A modell az évek és a közismert divatdiktátorok hatására azonban mára kifogástalanul variálja kedvenc ruhadarabjait.

Ő sem volt mindig tökéletes

Eszti igazi divatimádó, ráadásul az önkifejezés legfőbb eszközének tartja az öltözködést, ezért nem véletlen, hogy a megújult Randikommandóban már őt is láthatjuk augusztus végétől a VIVA TV-n.

Tiniként viszont számtalan bakit követett el, a műsorban feltűnő, fiatal átalakulni vágyókhoz hasonlóan. Némely félrenyúlására nevetve emlékszik vissza, de szerinte ezek az önmagunk megtaláláshoz vezető út velejárói.

- Természetesen nekem is voltak mai szemmel nézve megmagyarázhatatlan félrenyúlásaim. Manapság egyáltalán nem állnak hozzám közel a túl csillogó, túl mintás vagy éppen túl színes ruhadarabok, tizenévesként azonban hajlamos voltam halmozni ezeket a darabokat.

A legdurvább az volt, amikor rózsaszín rakott szoknyát kötött pulcsival párosítottam, mindehhez pedig egy lakkcsizmát vettem fel, ami minden elképzelhető giccsel volt díszítve. Borzalmasan nézhettem ki, főleg, hogy néha ehhez még egy csíkos térdzoknit is magamra húztam - mesélte Eszti.

Mindenki beleválaszthat

- Szerintem minden tininek vannak ehhez hasonló tévedései az életében, amiket az évek során jobb esetben kinő. Bár felnőttebb fejjel is sokan hajlamosak túlzásokra, a feltűnéskeltéstől vezérelve.

Azonban ez legtöbbször inkább ciki, mintsem egyedi - folytatta Eszti a stílusbakikat boncolgatva, és hozzátette, a talpig rózsaszín korszakát utólag szívesen kihagyná az életéből.

Inspiráció is kell

Eszti a Topmodell leszek című műsorban tűnt fel, melyet számtalan külföldi felkérés követett. Tinédzserkora óta a modellek világa inspirálja, mai kiforrott stílusában is leginkább ehhez igazodik. Bár a modellkarrier helyébe a műsorvezetés lépett, ízlését ma is ez határozza meg leginkább.

- Mindig is a modellek stílusa állt hozzám a legközelebb, és olyan közismert nők egyénisége inspirált, mint például Kate Moss vagy Sienna Miller. Igaz, már nem modellkedem, de máig a rájuk jellemző letisztultság jellemez. De nagyon kedvelem a hippi stílust, az etno ruhadarabokat és olykor a hanyag eleganciát is, mostanában pedig egyre több magassarkút hordok. Leginkább az aktuális hangulatomnak megfelelően válogatok a gardróbomból - avatta be az olvasókat a csinos műsorvezető saját stílusának rejtelmeibe.

Sokoldalú öltözködés

A magánéletben és a nyilvános megjelenései során azonban két eltérő oldalát mutatja a szőke szépség.

- Teljesen más oldalamat mutatom a képernyőn, hiszen a magánéletben igyekszem kerülni a már említett feltűnő, túlzó ruhadarabokat. Idén azonban az élénk színek divathullámának hatására én is felfrissítettem a privát ruhatáramat néhány rikítóbb darabbal - tette hozzá Eszti, akit augusztus 27-től láthatsz viszont a VIVA Randikommandójának tagjaként!

Van olyan híresség, akinek szívesen másolod a stílusát?

Ezt is szeretjük