Ritkán látni ilyen különleges barátságot: a kutya és a pulyka mindent együtt csinálnak

A gazdinak nagy szerencséje van, hogy ilyen jól kijön egymással a két állat.

kutya-pulyka2 (1)
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahogy az embereknél, úgy az állatok világában sem ritka a feltétel nélküli szeretet és kötődés, hiszen ők is igénylik a kapcsolatokat és a társaságot. Sokszor még a gazdik is meglepődnek, hogy olyanok is tökéletesen elvannak egymás mellett, akikről soha nem gondolták volna.

Tudjuk, hogy a kutyák és a macskák nem mindig jönnek ki egymással: bár vannak ellenpéldák is, azért a legtöbb eb nem egy cicát választ legjobb barátjául, és fordítva. Kutyával és pulykával viszont keveseknek van tapasztalata, de az alábbi páros történetét érdemes megismerni.

Egy különleges barátság

Tény, hogy a pulykák általában nem háziállatként, hanem a baromfiudvarban szoktak élni, de egy amerikai család sok más állattal együtt beengedte az otthonába a Blossom névre keresztelt szárnyast. Mivel madarak is helyet kaptak a lakásban, így mindenki azt feltételezte, hogy a pulyka majd velük fog több időt eltölteni, ám végül a család kutyájával, Minnow-al kötött örök barátságot. Az évek során elválaszthatatlanok lettek, már mindent együtt csinálnak.

(Képek forrása: minnow.and.blossom / Instagram)

Ezt is szeretjük