A legszuperebb programok, ha már unod a strandot: zárd velük a júliust
Már csak egyet kell aludni, és ismét Szabihíd! De ezen kívül is rengeteg szórakozás vár.

baratnok bicajoznak
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ezen a hétvégén is lezárják az autósok előtt a Szabadság hidat, a gyalogosok pedig végre-valahára birtokba vehetik a terepet. Ugyanakkor nem kell csak Budapestben gondolkodnod egy jó kis hétvégi mókához!

Ezen a hétvégén Vertigo Filmhéttel, Tisza-tavi Fesztivállal, Balatoni nyár múltidéző kiállítással, Szabihíddal és Irie Maffia-koncerttel várnak. 

V. Vertigo Filmhét

Budapest, Puskin mozi, július 25. és augusztus 1. között

Az elmúlt négy év nagy sikerét követően július 25. és augusztus 1. között a Vertigo Média és a Budapest Film Zrt. közös szervezésében a fővárosi Puskin Moziban - 1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 18. - idén is lesz Vertigo Filmhét. Egy teljes héten át naponta három - szombaton és vasárnap négy-négy - artfilmet nézhetnek meg kedvezményes áron az érdeklődők a közelmúlt filmtermésének legjavából. A filmhét programjában összesen 24 alkotás szerepel, melyek közül három az országos premier előtt látható majd. A Puskin Mozihoz idén három vidéki helyszín is csatlakozik: a szombathelyi Agora - Savaria Filmszínházban, a szegedi Belvárosi Moziban és a szolnoki TISZApART Moziban is lesz Vertigo Filmhét egyéni programmal és jegyárakkal.

A programról részletesebben itt olvashatsz.

Természet Operaháza - Tisza-tavi Fesztivál 

Tiszafüred, Tisza-tó, július 26-29.

A fesztivál első napján, mely a TO’PERA névre hallgat, a hangsúly az esti Gálakoncertre kerül, ami különleges környezetben, a Tisza-tó egyetlen félszigetén varázsolja el az idelátogatókat. A fesztivál második napján rendezik meg a Tour D’Opera kerékpártúrát, mely a Tisza-tavat körülvevő panoráma-kerékpárutat kihasználva, 67 kilométer hosszan biztosítja a kerékpáros közlekedést a 11 megálló, tehát a 11 komolyzenei minikoncert helyszíne között. A fesztivál harmadik, Boat D’Opera napján a kerékpárokat csónakokra cserélik, és a résztvevők a tó bizonyos területein keresztülhajózva közelítik meg a tóparti minikoncerteket.

A programról részletesebben itt olvashatsz.

Balatoni nyár - Írófényképek az 1950-es, ’60-as, '70-es években

Budapest, Petőfi Irodalmi Múzeum, szeptember 16-ig

Hol és hogyan nyaralt a Balatonnál az 1950-es, ’60-as, ’70-es években a magyar író? A kiállítás a fényképek segítségével keresi a választ ezekre a kérdésekre.

A programról részletesebben itt olvashatsz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szabihíd - Szabadság híd

Budapest, július 28-29.

Ezen a hétvégén is lezárják az autósok előtt a Szabadság hidat, hogy a gyalogosok vehessék birtokba a terepet. Lesznek sportprogramok, és persze, koncert.

A programról részletesebben itt olvashatsz.

Irie Maffia 

Budapest Park, július 17. 18:00

2005-ös megalakulása óta az Irie Maffia az ország egyik legjobb koncertzenekarává, a fesztiválok és klubok megkerülhetetlen és állandó szereplőjévé vált. Ezúttal is biztosak lehetünk benne, hogy a talán legkarizmatikusabb zenészeket és MC-ket felvonultató csapat különleges ősenergiákat szabadít fel!

A programról részletesebben itt olvashatsz.

Nyitókép: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük