Van már programod a hétvégére? Mutatjuk, hova érdemes ellátogatnod
Változatos koncertek, remek kiállítások és az év legkülönlegesebb felvonulása is vár téged ezen a hétvégén!

fiatalok barban
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A márciusi hosszú hétvége lebilincselő programokat tartogat, és ki tudja, talán még az időjárás is kegyes lesz velünk. Ha mégsem, abban az esetben sem fogsz unatkozni, hiszen Budapest megannyi szórakozóhelye nyitva áll előtted.

Fu Manchu (US) "Clone of the Universe World Tour"

Budapest, A38 Hajó, március 16. 20.30 órától

A kaliforniai stoner alapzenekara, a Fu Manchu immár majd' harminc éve tolja a sivatagi rock ördögszekerét. A '70-es évekbe beleszerelmesedett, autómániás Scott Hill és társai nagyszabású turnéjukon, extra hosszú koncertjeiken eljátsszák új és már közkedvelt, legsúlyosabb számaikat is. A tavasz egyik nagyszabású rockeseménye az A38 Hajón!

A programról bővebben itt olvashatsz!

30Y, vendég: Ivyz

Budapest, Akvárium Klub, március 17. 19.30 órától

Jó helyen találkozni jó emberekkel. Először vagy sokadszor, az mindegy. Vagy inkább: az először is olyan, mintha már többször, és a sokszor is olyan, hogy újra először. Szóval 30Y az Akváriumban: sokadszor-elsőre.

A programról bővebben itt olvashatsz!

cím-lap-fotó 1975-2006 – Tóth József Füles kiállítása

Budapest, Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum, Kultea, május 20-ig

Tóth József Füles 1960 és 2000 között a magyar reklámfényképezés meghatározó alakja volt. Szerteágazó tevékenységét több száz plakát, naptár, prospektus és egyéb kiadvány fémjelzi. Az MKVM mostani kiállítása az 1976 és 2006 között készített számos folyóirat és magazin címlapjaiból nyújt bőséges válogatást.

A programról bővebben itt olvashatsz!

Szent Patrik-napi Felvonulás és Fesztivál

Budapest, Szabadság tér, március 18. 13.30 órától

Budapesten 2018. március 18-án, vasárnap rendezi meg az Ír-Magyar Üzleti Kör Egyesület a már hagyományos Szent Patrik-napi - eredeti és legjobb - felvonulást és fesztivált. Gyülekezés az 5. kerületi Szabadság téren 13.30-15.00 óráig. Viselj valami zöldet, és csatlakozz a legkülönlegesebb felvonuláshoz Budapesten! A menet 15.00 órakor indul, a végpont a Fogasház-Instant Klub az Akácfa utcában. Mulatság, vidámság és meglepetések várnak. Luftballonok, arcfestők, gólyalábasok, a zuglói majorette-csoport, gyermekprogramok - ír zene - ételek - italok.

A programról bővebben itt olvashatsz!

DiVino Gozsdu & Junibor Organic Special

A tavalyi sikeres esemény után, idén másodszorra is megrendezik a bioszemléletű Juniborászok bormustráját a DiVino Gozsdu borbárban, amelyre mindenkit szeretettel várnak! Kóstold meg a Junibor bio szemlélettel és organikus módon gazdálkodó borászainak tételeit; itt lesznek a Junibor bio, átállásban lévő, illetve bio szemlélettel, de tanúsítvánnyal éppen még nem rendelkező fanatikus szőlész-borászai.  Amiről a kóstoló közben beszélgetni lehet majd velük: tapasztalatokról, az átállás és az akkreditáció előnyeiről, esetleges nehézségeiről, a váltások okairól és eredményeiről.

A programról bővebben itt olvashatsz!

Ezt is szeretjük