Politikusok válásai
Schmuck Andortól Nicolas Sarkozy-ig
A politikusoknak is van magánéletük, és bizony velük is előfordul, hogy nem jól választanak...

Dia

	Schmuck Andor	Schmuck Andor tavalyelőtt vette el feleségét, és már el is vált. Az ok az volt, hogy elfáradt a kapcsolatuk.	Esküvőjükre korábban 600 vendéget hívtak meg.

Schmuck Andor

Schmuck Andor tavalyelőtt vette el feleségét, és már el is vált. Az ok az volt, hogy elfáradt a kapcsolatuk.

Esküvőjükre korábban 600 vendéget hívtak meg.

Dia

	Veres János	A volt pénzügyminiszter 2010-ben vált el, csendben. Válására vagyonnyilatkozatából derült fény.	Veres 28 évig élt feleségével, válásával 150 millió forintot vesztett.

Veres János

A volt pénzügyminiszter 2010-ben vált el, csendben. Válására vagyonnyilatkozatából derült fény.

Veres 28 évig élt feleségével, válásával 150 millió forintot vesztett.

Dia

	Meggyes Tamás	A volt polgármesternek a pozíciójába került hangos válása. Sok minden más mellett valószínűleg az is közrejátszott vereségében, hogy felesége a sajtóban tálalt ki magánéletükről, azzal vádolva férjét, hogy többször kezet emelt rá.	Meggyes tagadta a vádakat.

Meggyes Tamás

A volt polgármesternek a pozíciójába került hangos válása. Sok minden más mellett valószínűleg az is közrejátszott vereségében, hogy felesége a sajtóban tálalt ki magánéletükről, azzal vádolva férjét, hogy többször kezet emelt rá.

Meggyes tagadta a vádakat.

Fotó: nol.hu

Dia

	Deutsch Tamás	Deutsch többször házasodott már, utolsó feleségétől 2008-ban vált el.	Deutsch korábban felvette felesége nevét, így lett Deutsch-Für Tamás. A válás után a politikus "visszaadta" a nevet.

Deutsch Tamás

Deutsch többször házasodott már, utolsó feleségétől 2008-ban vált el.

Deutsch korábban felvette felesége nevét, így lett Deutsch-Für Tamás. A válás után a politikus "visszaadta" a nevet.

Fotó: Hetek.hu, Somorjai László

Dia

	Silvio Berlusconi	Az olasz kormányfő felesége 2009-ben jelentette be, hogy elválik férjétől. Veronica Lario elmondta, az utolsó csepp az volt, hogy a férje nem mondta el neki, hogy részt vesz annak a 18 éves lánynak a buliján, aki állítólag a szeretője.

Silvio Berlusconi

Az olasz kormányfő felesége 2009-ben jelentette be, hogy elválik férjétől. Veronica Lario elmondta, az utolsó csepp az volt, hogy a férje nem mondta el neki, hogy részt vesz annak a 18 éves lánynak a buliján, aki állítólag a szeretője.

Dia


            	Hugo Chávez
            	A venezuelai diktátor is többször nősült, második feleségével 2002-ben romlott meg a kapcsolata. Az újságírót, Maria Isabel Rodríguezt 1997-ben vette feleségül, egy gyermekük született.
            	A nő a válás után kipakolt férjéről mindent a sajtóbak, majd politizálni kezdett.

Hugo Chávez

A venezuelai diktátor is többször nősült, második feleségével 2002-ben romlott meg a kapcsolata. Az újságírót, Maria Isabel Rodríguezt 1997-ben vette feleségül, egy gyermekük született.

A nő a válás után kipakolt férjéről mindent a sajtóbak, majd politizálni kezdett.

Dia

	Nicolas Sarkozy	A magyar származású francia elnök 2007-ben vált el feleségétől, Ceciliától. Kapcsolatuk viharos volt, több szakítással övezve.	Sarkozy ezután az olasz származású modellt, Carla Brunit vette el.

Nicolas Sarkozy

A magyar származású francia elnök 2007-ben vált el feleségétől, Ceciliától. Kapcsolatuk viharos volt, több szakítással övezve.

Sarkozy ezután az olasz származású modellt, Carla Brunit vette el.

Dia

	Mirek Topolánek	Topolánek és felesége Pavla hivatalosan 2011-ben váltak el. Topolánek már 2007 óta együtt él a cseh képviselőház alelnökével, Lucie Talmanovával, akitől már egy fia is született.	A válókeresetet Topolánek másfél éve adta be. Volt feleségével  3 közös gyermekük van.

Mirek Topolánek

Topolánek és felesége Pavla hivatalosan 2011-ben váltak el. Topolánek már 2007 óta együtt él a cseh képviselőház alelnökével, Lucie Talmanovával, akitől már egy fia is született.

A válókeresetet Topolánek másfél éve adta be. Volt feleségével  3 közös gyermekük van.

Dia

	Gerhardt Schröder	1997-ben az akkor még alsó-szászországi miniszterelnök Gerhard Schröder botrányos körülmények között vált el első feleségétől, Hillu-tól. Felesége kirakta a házukból, amikor megtudta, hogy szeretője van. 1984 óta éltek együtt.	Schröder ezután vette el Doris Köpf-t.

Gerhardt Schröder

1997-ben az akkor még alsó-szászországi miniszterelnök Gerhard Schröder botrányos körülmények között vált el első feleségétől, Hillu-tól. Felesége kirakta a házukból, amikor megtudta, hogy szeretője van. 1984 óta éltek együtt.

Schröder ezután vette el Doris Köpf-t.

Dia

 	Kovács László 	Képgalériánk szerepel Kovács László volt MSZP-elnök, aki a többiekkel ellentétben nem vált el, de volt egy botrányos ügye. 	A botrány 2005 decemberében pattant ki, amikor kiderült, hogy hosszú éveken át Endrényi Éva volt a szeretője, aki megelégelte, hogy Kovács az ígérgetések ellenére nem válik el, és szakítottak. A sajtó tudomást szerzett az esetről, Endrényi az újságíróknak még a politikus alsónadrágját is megmutatta.

Kovács László

Képgalériánk szerepel Kovács László volt MSZP-elnök, aki a többiekkel ellentétben nem vált el, de volt egy botrányos ügye.

A botrány 2005 decemberében pattant ki, amikor kiderült, hogy hosszú éveken át Endrényi Éva volt a szeretője, aki megelégelte, hogy Kovács az ígérgetések ellenére nem válik el, és szakítottak. A sajtó tudomást szerzett az esetről, Endrényi az újságíróknak még a politikus alsónadrágját is megmutatta.

Ezt is szeretjük
Fotó: