Politikusok félmeztelenül
Így néznek ki a világ vezető politikusai póló nélkül
Tíz férfit és egy nőt mutatunk meg Oroszországtól Amerikáig.

Dia

	Vlagyimir Putyin	Oroszország kormányfője nagy sportember, lovagol, horgászik, és fekete öves dzsúdó mester.	Putyin láthatóan büszke testére és előszeretettel mutogatja is. 

Vlagyimir Putyin

Oroszország kormányfője nagy sportember, lovagol, horgászik, és fekete öves dzsúdó mester.

Putyin láthatóan büszke testére és előszeretettel mutogatja is. 

Fotó: AFP

Dia

	Bill Clinton	Az Amerikai Egyesült Államok egykori elnökéről 1993-ban készült ez a kép egy hawaii nyaralás közben.	Bill Clinton 1993-tól 2001-ig volt elnök, utódja George W. Bush lett. Később felesége, Hillary Clinton is indult az elnökválasztáson, de nem nyert, Barack Obama győzedelmeskedett felette.  

Bill Clinton

Az Amerikai Egyesült Államok egykori elnökéről 1993-ban készült ez a kép egy hawaii nyaralás közben.

Bill Clinton 1993-tól 2001-ig volt elnök, utódja George W. Bush lett. Később felesége, Hillary Clinton is indult az elnökválasztáson, de nem nyert, Barack Obama győzedelmeskedett felette.  

Dia

	Nicolas Sarkozy	A magyar származású francia elnök a képen olasz feleségével sétál. Carla Bruni Sarkozy harmadik felesége.	Az elnöknek előző két feleségétől három gyermeke született. Felesége, Carla modell és énekesnő, emiatt az elnöknek már adódtak problémái.

Nicolas Sarkozy

A magyar származású francia elnök a képen olasz feleségével sétál. Carla Bruni Sarkozy harmadik felesége.

Az elnöknek előző két feleségétől három gyermeke született. Felesége, Carla modell és énekesnő, emiatt az elnöknek már adódtak problémái.

Dia

 	Arnold Schwarzenegger  	Osztrák származású amerikai testépítő, színész, aki jelenleg az egyesült államokbeli Kalifornia állam 38. kormányzója.  	Fiatalkorában testépítő eredményeivel ért el sikereket, majd a filmezés felé fordult, és hollywoodi akciófilmjeivel világhírűvé vált. Félmeztelen képe korábban bejárta a világsajtót, nem várták tőle, hogy így elengedi magát.

Arnold Schwarzenegger

Osztrák származású amerikai testépítő, színész, aki jelenleg az egyesült államokbeli Kalifornia állam 38. kormányzója.

Fiatalkorában testépítő eredményeivel ért el sikereket, majd a filmezés felé fordult, és hollywoodi akciófilmjeivel világhírűvé vált. Félmeztelen képe korábban bejárta a világsajtót, nem várták tőle, hogy így elengedi magát.

Dia

 	Barack Obama  	Az Amerikai Egyesült Államok jelenlegi elnöke, az első fekete elnök. Obamának saját elmondása szerint nagy családja van. Kenyai édesapja oldaláról hét féltestvére van, édesanyja indonéz férjétől pedig egy, akivel együtt nevelkedett.  	Kedvenc sportja a kosárlabda, középiskolájában az iskolai csapat tagja is volt. Saját elmondása szerint többször próbált leszokni a dohányzásról. Miután beköltöztek a Fehér Házba, Obama megfogadta, hogy többet már nem fog dohányozni.

Barack Obama

Az Amerikai Egyesült Államok jelenlegi elnöke, az első fekete elnök. Obamának saját elmondása szerint nagy családja van. Kenyai édesapja oldaláról hét féltestvére van, édesanyja indonéz férjétől pedig egy, akivel együtt nevelkedett.

Kedvenc sportja a kosárlabda, középiskolájában az iskolai csapat tagja is volt. Saját elmondása szerint többször próbált leszokni a dohányzásról. Miután beköltöztek a Fehér Házba, Obama megfogadta, hogy többet már nem fog dohányozni.

Dia

	Tony Blair	Az egykori brit miniszterelnököt Miami Beach-i nyaralásán kapták le félmeztelenül. Felesége Cherie Blair.	Blair 2006. szeptember 7-én jelentette be, hogy lemond pártvezetői, illetve miniszterelnöki, valamint azzal járó egyéb tisztségeiről is. A miniszterelnöki posztot 1997 óta töltötte be.

Tony Blair

Az egykori brit miniszterelnököt Miami Beach-i nyaralásán kapták le félmeztelenül. Felesége Cherie Blair.

Blair 2006. szeptember 7-én jelentette be, hogy lemond pártvezetői, illetve miniszterelnöki, valamint azzal járó egyéb tisztségeiről is. A miniszterelnöki posztot 1997 óta töltötte be.

Dia

	Chris Lee	A 46 éves amerikai képviselő e kép miatt kénytelen volt lemondani. Nem a felsőteste volt a gond, hanem az, hogy a házas férfi ezt a képet küldözgette ismerkedés céljából.	A politikus azután mondott le, hogy a Gawker.com közölte Lee és egy 34 éves nő e-mailjeit, amelyben ezt a képet is elküldte a partnert kereső nőnek.

Chris Lee

A 46 éves amerikai képviselő e kép miatt kénytelen volt lemondani. Nem a felsőteste volt a gond, hanem az, hogy a házas férfi ezt a képet küldözgette ismerkedés céljából.

A politikus azután mondott le, hogy a Gawker.com közölte Lee és egy 34 éves nő e-mailjeit, amelyben ezt a képet is elküldte a partnert kereső nőnek.

Dia

	Helmut Kohl	Német kancellár, a fekete-fehér kép 1969-ben készült róla, ekkor már aktívan politizált. A kancellári posztot 1982-1998 között töltötte be. 	1960-ban vette feleségül Hannelore Rennert, aki idegennyelvi levelezőként dolgozott. Két gyermekük született. Felesége élete utolsó éveiben súlyos fényallergiában szenvedett, emiatt 2001-ben öngyilkos lett. 

Helmut Kohl

Német kancellár, a fekete-fehér kép 1969-ben készült róla, ekkor már aktívan politizált. A kancellári posztot 1982-1998 között töltötte be. 

1960-ban vette feleségül Hannelore Rennert, aki idegennyelvi levelezőként dolgozott. Két gyermekük született. Felesége élete utolsó éveiben súlyos fényallergiában szenvedett, emiatt 2001-ben öngyilkos lett. 

Dia

 	Ronald Reagan  	Ronald Reagan az Amerikai Egyesült Államok 40. elnöke. A félmeztelen kép a nyolcvanas években készült, amikor Reagan a hetvenes éveiben járt. A képen látható a hölgy felesége, Nancy Reagan.  	Reagan 2004-ben halt meg, 69 évesen választották először elnöknek.

Ronald Reagan

Ronald Reagan az Amerikai Egyesült Államok 40. elnöke. A félmeztelen kép a nyolcvanas években készült, amikor Reagan a hetvenes éveiben járt. A képen látható a hölgy felesége, Nancy Reagan.

Reagan 2004-ben halt meg, 69 évesen választották először elnöknek.

Dia

 	John F. Kennedy  	Az Amerikai Egyesült Államok 35. elnöke 1961-től 1963-ig, amikor merénylet áldozata lett.  	A Kennedy-család tagjaként az amerikai liberalizmus egyik úttörőjének tartják. Kennedy belső reformokat vezetett be, és ő indította meg a vietnami háborút, illetve a maffiával is megpróbált leszámolni.

John F. Kennedy

Az Amerikai Egyesült Államok 35. elnöke 1961-től 1963-ig, amikor merénylet áldozata lett.

A Kennedy-család tagjaként az amerikai liberalizmus egyik úttörőjének tartják. Kennedy belső reformokat vezetett be, és ő indította meg a vietnami háborút, illetve a maffiával is megpróbált leszámolni.

Dia

	Ivona Fiserova	A 26 éves cseh szociáldemokrata képviselőnőt megszólták képviselőtársai, amiért kirívó ruhában ment egy konferenciára, ám ő ahelyett, hogy meghátrált volna, kijelentette: levetkőzne akár a Playboynak is.	A pénzt Fiserova jótékony célokra ajánlaná fel.

Ivona Fiserova

A 26 éves cseh szociáldemokrata képviselőnőt megszólták képviselőtársai, amiért kirívó ruhában ment egy konferenciára, ám ő ahelyett, hogy meghátrált volna, kijelentette: levetkőzne akár a Playboynak is.

A pénzt Fiserova jótékony célokra ajánlaná fel.

Ezt is szeretjük
Szerző: Oroszi Babett
Fotó: