Orbán vagy Gyurcsány kapja a nagyszínpadot? Mindketten készültek produkcióval
Hallgasd meg!
Nem fogsz hinni a fülednek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter egy sajtóeseményen a kamerák előtt fakadt dalra. Mit dalra, egyenesen egy közismert népdalra! Tette ezt az után, hogy elejtette, talán kötelezővé kellene tenni az iskolában a mindennapos énekórát. Később visszakozott ugyan, de nagyon úgy fest, hogy elindult valami, és az ének nagyobb hangsúlyt kap a jövőben. Mondjuk a politikusainkat hallgatva talán jobban jártunk volna, ha már 40 éve létezik mindennapos ének. Mert nem csak Balog dalol ám, ha úgy hozza a sors.

Erre-arra jártak, sok kislányt meg hágtak - nem éppen a politikailag korrekt énjét mutatta meg Orbán, amikor Nemcsák Károly színművésszel énekelt egy jóízűt még 2012-ben Etyeken. Nem tudjuk, hogy mennyi pálinka kellett a produkcióhoz, de a prímás legalább szépen húzza.

Persze miért pont Gyurcsány Ferenc maradna ki egy ilyen válogatásból? Ő az ABBA zenéjével kívánta szemléltetni beszédét egy százhalombattai lakossági fórumon.

Magyarország külügyminisztere! Magyarország külügyminisztere! Magyarország külügyminisztere! Mi ez? Cukiságdiplomácia?

Bónusz: 2010-ben Schmuck Andor Budapest főpolgármester-jelöltje volt. A kampánya ennyire erős lett. Hallgasd meg, és garantáltan nem megy ki a fejedből, egész nap ezt fogod dúdolni.

Izgatottan várjuk, hogyan folytathatnánk a sort. Reméljük, ezzel nincs még vége.

Ezt is szeretjük