Mi a srác horoszkópja? Ezt kell tenned, hogy meghódítsd

Tudd meg a lehető legtöbbet a kiszemelt srác ízléséről a horoszkópja segítségével!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha biztosra akarsz menni a hódítás során, tudd meg, mi a pasi horoszkópja, és aszerint próbáld meg az ujjad köré csavarni!

Ha szem előtt tartod, mi az, amivel imponálhatsz neki, és mi az, amitől a falra mászik, biztosan sikerrel jársz majd.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos fiúk elég összetettek: szeretik, ha alkalmazkodnak hozzájuk és a szeszélyeikhez, ugyanakkor olyan lányt választanak maguknak, aki hozzájuk hasonlóan önálló, és megáll a saját lábán. Ne add magad könnyen, hagyd, hogy úgy érezze, megküzdött érted, de ne várasd a végtelenségig, mert hamar feladja.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bikánál az utalásokkal és célozgatásokkal nem sokra mész. Légy mindig lényegre törő és egyértelmű, ugyanakkor türelmes is: ő az a fajta pasi, akinek idő kell ahhoz, hogy rájöjjön, csak téged akar. Ha azonban ez megtörténik, kárpótolni fog a várakozásért, mert minden erejével azon lesz, hogy kimutassa, mennyire szeret.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ha Ikrek jegyű pasit szemeltél ki magadnak, készülj fel rá, hogy sohasem pihenhetsz. Fontos, hogy lássa, mennyire színes egyéniség vagy, és nem riadsz vissza a változásoktól sem. Persze nem szabad megjátszanod magad, mert az éles szemű Ikreknek rögtön feltűnik, ha nem az igazi éneddel van dolga.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ha csak könnyű nyári kalandra vágysz, akkor inkább ne Rák pasival kezdj, mert nagyon érzékeny típus. Ha nem komolyak a szándékaid, akkor ne játszadozz vele, mert könnyen sérül, és csak nehezen tud újra talpra állni. Ha azonban így is szeretnéd őt meghódítani, mutasd az érzékeny, gondoskodó oldaladat.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán szívéhez közel férkőzni egyáltalán nem bonyolult, viszont nagy odafigyelést igényel: fontos számára, hogy erős egyéniség legyél, de még fontosabb, hogy nála nem szabad erősebbnek lenned. A jegy szülöttei szeretnek a középpontban lenni, és szeretik, ha a párjuk is hasonló, de azt nem tűrik, ha valaki letaszítja őket a trónról.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz srác hasonló, mint a Rák: nem a könnyű kalandokat keresi, és magától nem is bonyolódik bele ilyesmibe. Sokszor félénk, visszahúzódó, ám szereti, ha egy lány megnevetteti, és segít neki, hogy kibújjon a csigaházából. Türelmesnek kell lenned, hogy megnyíljon neked, de ha nem adod fel, sikerrel járhatsz.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Fontos a külső a Mérleg srácok számára, ám legalább ugyanilyen fontos az is, hogy meglegyen köztetek az összhang. Bár elsőre úgy tűnhet, kimért és távolságtartó sráccal van dolgod, ez csak egy páncél, amivel az érzékenységét próbálja leplezni. Óvatosan közelíts felé, mert a rideg külső érző szívet takar.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió pasi mellett nem fogsz unatkozni, így, ha nyugalomra és monotonitásra vágysz, inkább ne kezdj vele. Ez a jegy ugyanis elég kiszámíthatatlan - mind az érzelmek, mind a tettek terén. Először légy vele távolságtartó: eleinte érezze úgy, hogy te irányítasz, és neki kell alkalmazkodnia, különben könnyen a fejedre nőhet.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Az első időszakban nem szabad ugratnod a Nyilas srácot, mert könnyen megsértheted az egyébként egyáltalán nem csekély önérzetét. Éreztesd vele, hogy nem korlátozod a szabadságát, és hogy ő a férfi, különben kicsinek és beszabályozottnak érzi majd magát. Ez pedig a Nyilasoknál a két legjobb ok a távozásra.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Igazán megfontolt sráccal van dolgod, ha kiszemelted a Bak jegyében született. Mindent többször mérlegel, mielőtt döntésre jutna, így akkor sem szabad feladnod, ha elsőre úgy tűnik, nincs esélyed nála. Ne légy tolakodó, mindössze légy türelemmel, és ne hagyd, hogy elfelejtsen. A csendes kitartás meghozza gyümölcsét.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő pasi nem híve a klasszikus udvarlásnak: úgy tartja, egy lány éppúgy kezdeményezhet, mint egy pasi. Bátran vedd hát a kezedbe az irányítást, de ne taktikázz, csak add önmagad. Ha őszinte vagy, és nyílt lapokkal játszol, az imponál a Vízöntőnek. Szükség lesz a lélekjelenlétedre is, mert a pasi körül valószínűleg lányok seregével találkozhatsz.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak jegyű pasik általában félénkek, és csak akkor mernek egyértelmű jelzéseket küldeni feléd, ha teljesen biztosak benne, hogy nem vár rájuk elutasítás. Érzelmes jeggyel van dolgod, tehát ne riadj vissza a kissé érzelgős dolgoktól sem, és nyújts támaszt a srácnak minden helyzetben.

Ezt is szeretjük