2 egyszerű szabály a boldog párkapcsolatért - Justin Timberlake-től

Szerinted tényleg megalapozhatják egy kapcsolat működését Justin egyszerű ötletei?

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mindenki boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatra vágyik, legyen akárhány éves. Fiatalon, amikor az ember még nincs túl annyi románcon, hogy komoly tapasztalattal rendelkezzen, mentőövként kapaszkodhat minden olyan tanácsba, ami a harmonikus viszont kialakítására vonatkozik.

Justin Timberlake elmondta, mik az ő tippjei ahhoz, hogy működjenek a dolgok. Bár az ötletei főként a pasiknak szólnak, de a csajok szemével talán még érdekesebb végiggondolni, hogy tényleg hasznosak-e. Mit gondolsz, nálad bejönne az a pasi, aki Justin szabályai szerint áll hozzá a kapcsolatotokhoz?

Két egyszerű szabály

Az egykori tinisztár elmondása szerint ő mindig önmagát adja, amikor belép egy kapcsolatba. Nem szabad mesterkéltnek lenni, és ebben igaza is van, mert ha tartós lesz a viszony, előbb-utóbb úgyis mindenkinek előbújik az igazi énje - ami aztán sok érdekes helyzetet szülhet.

Jöjjön tehát Justin két tanácsa, ami arra vonatkozik, hogy hogyan álljon egy pasi a barátnőjéhez.

Első szabály: "Éreztesd vele, hogy mindent megkaphat"

Ez egy elég jó ötlet, mert mi, lányok hajlamosak vagyunk elégedetlenkedni. Nem feltétlenül a tárgyi dolgokra kell gondolni, de ha egy lány úgy érzi, nem kap elég szeretetet, törődést és odafigyelést, akkor az a kapcsolat könnyen a süllyesztőben végezheti. Mit gondolsz, igaza van-e ebben Justinnak?

Második szabály: "Engedd, hogy mindent a maga módján tegyen"

Ebben is lehet valami, mert bár hiába vagyunk mi a gyengébb nem, ez nem azt jelenti, hogy mindenben szükségünk van a fiú segítségére. A legtöbben nem tűrjük hosszú távon, ha valaki beszabályozza életünk minden egyes pillanatát, úgyhogy Justinnak valószínűleg ebben is igaza van. Neked mi a véleményed, vajon ennyire egyszerű lenne? Ha a pasi betartja ezt a két szabályt, akkor már nyert ügye van?

Közeleg a házasság

Justin Timberlake, aki élete során már több hollywoodi sztárral randizott, esküszik erre a hozzáállásra, és úgy gondolja, eddig minden románca során működött a dolog. Mostani kapcsolatában is ezt az elvet alkalmazta, és barátnőjével, Jessica Biellel már jegyben is járnak. A sztár az esküvő dátumáról még hallgat, de bennfentesek szerint az esemény még az év vége előtt megrendezésre kerül.

Ezt is szeretjük