Gyerekkori traumájáról mesélt Michael Jackson lánya

"Rémült voltam és zavarodott"

A 14 éves Paris Jackson Oprah műsorában a terveiről is mesélt.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gyerekkoráról és jövőbeni terveiről is beszélt a pop elhunyt királya, Michael Jackson 14 éves lánya, Paris.

A fiatal lány kora ellenére nagyon céltudatosnak látszik, és bár csak nemrég talált rá élete első szerelme is, már pontosan tudja, hogyan képzeli a jövőjét.

"Össze voltam zavarodva"

Paris Oprah show-jában arról is beszélt, hogy gyerekként nem értette, miért kell maszkot viselniük, ha az apjukkal kimennek az utcára. Össze volt zavarodva, és meg is rémisztette a dolog, egyfajta traumaként élte meg minden alkalommal, ha kendőt kellett kötnie az arca elé, vagy valaki pokrócot dobott a fejére.

- Most már persze értem, miért kellett ezt tennünk: így, ha apu nélkül jelentünk meg valahol, nem ismertek fel bennünket, és normális gyerekkorunk lehetett. Játékboltokba, gyorséttermekbe és cukrászdákba járhattunk, éppúgy, mint a többi gyerek.

Paris arról is beszélt, hogy valószínűleg azért volt annyira fontos az apjuknak, hogy megvédje a gyermekeit a nyilvánosság és a média zavaró jelenlététől, mert neki magának nem lehetett gyerekkora.

- Gyakran mesélt arról, hogy neki nem jutott igazi gyerekkor - mondta Paris. - Folyton a stúdióban kellett énekelnie, miközben a gyerekek az utcán játszhattak. Ő is erre vágyott mindig, de neki ez nem adatott meg.

A lány egyébként még mindig nem tudta feldolgozni apja 2009-es elvesztését, a fájdalmat az idő sem enyhíti:

- Soha nem lesz könnyebb elviselni - mondta el.

Paris a jövőben egyébként éppen abba a világba szeretne bejutni, amitől apja távol akarta tartani: színésznői karrierről álmodik, és már kapott is néhány kisebb szerepet. Oprah műsorában Paris nagynénje, Janet Jackson is megszólalt, aki elmondta, nem örül annak, hogy Paris ilyen korán be akar kerülni a médiába.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Beszéltünk már erről Parisszel - mondta Janet. - Nem örülök, hogy ilyen fiatalon belevág a showbizniszbe. Azt gondolom, hogy várnia kellene, amíg felnő, esetleg egyetemre mehetne, de azt mindenképpen meg kellene várnia, amíg 18 éves lesz. Paris nagyon okos lány, de aggódom miatta, nem örülök, hogy így döntött. Én nem szeretném, ha az én gyermekeim a gyerekkor helyett a sztárságot választanák.

Ezt is szeretjük