Fotó! Vele bújik ágyba minden este a magyar modell

Palvin Barbara és barátja nemrégiben szakítottak, azonban a modell esténként nincs egyedül.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Palvin Barbarát hét évvel ezelőtt kamaszlányként fedezte fel magának a magyar divatvilág, mostanra pedig már olyan sztárokkal mozog egy közegben, mint Miranda Kerr és Candice Swanepoel - együtt erősítik a Victoria's Secret modellgárdáját. 

A 19 éves Barbi az elmúlt hónapokban Leonardo DiCaprióval és Steven Spielberggel is találkozott, bevallása szerint azonban nem szállt el a világhírnévtől, és mostanában legszívesebben egy jólelkű hódítóval, Spongya Bobbal osztja meg ágyát.

Rajong Spongya Bobért

Palvin Barbi, amikor éppen nem Terry Richardson fotóstúdiójában tölti az idejét, akkor a Chanelnek vagy az Armaninak pózol, az állandó pörgés azonban még a szépséges modellt is megviseli.

A háromszoros Glamour-győztes híresség, aki cigánykerekezéssel ünnepelt nemrég az ország legtehetségesebb nőit díjazó gálán, elárulta, hogy megőrül Spongya Bobért.

- Rengeteget utazom, de ha van rá lehetőségem, szinte mindennap Spongya Bobot nézek. A szobám is teli van a mesével kapcsolatos ereklyékkel, sőt, az ágyneműm is Spongya Bob-os. Szeretek úgy felkelni reggelenként, hogy az első, akit látok, az a mindig vidám tengeri szivacs - mondta Barbi, aki szerint a Nickelodeon karaktere örökérvényű mesehős.

- Ha századszorra látom az adott részt, akkor sem tudom megunni Bikinifenék lakóit, gyerekként tudok lelkesedni értük.

A szakítás

- Amikor éppen nem Spongya Bobot nézek, akkor a Madagaszkár pingvinjeivel kötöm le magam, egyszerűen bolondulok a különféle tárgyakat állandóan felköpködő Ricóért! Ha téli állatokról van szó, akkor a jegesmedvéket is nagyon szeretem, de nekem mégis a pingvinek totyognak az első helyen - mesélte.

Barbi, aki nemrég a Twitteren adta a világ tudtára, hogy szakítottak barátjával, olyan hírességek célkeresztjébe kerülhet most, mint Justin Bieber, akivel korábban már össze is hozta a bulvársajtó.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Nem számít, hogy éppen merre járok, nekem az a legfontosabb, hogy itthon elismerjenek és szeressenek - tette hozzá a rajongóival szoros kapcsolatot tartó, filmes karrierrel kacérkodó modell, aki követőit nemes egyszerűséggel barbelláknak nevezi. 

Ezt is szeretjük