A hét sztárja egyértelműen Zsiga Marcell
Meg lehet élni...
Zsiga a riportert hibáztatta azért, mert azt mondta, ennyi elég a megélhetéshez. Heti összefoglaló.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zsiga Marcell, a milliós fizetésből élő fideszes alpolgármester és országgyűlési képviselő a héten kijelentette, szerinte meg lehet élni 47 ezer forintból, majd megpróbálta kimosni magát a botrányból, a magyarázkodással viszont még kínosabb helyzetbe hozta magát.

Zsiga ugyanis provokatívnak ítélte meg az egyébként teljesen adott kérdést, és név szerint bírálta a riportert, aki szerinte provokálta a kérdéssel. 

Zsiga kijelentésének egyfajta megkoronázásaként a szintén nem havi 100 ezer forintból élő Pintér Sándor is megerősítette, amit Zsiga mondott, szerinte is meg lehet élni havi 47 ezer forintból, bár szerinte ehhez kellenek kecskék is, amik adják a tejet.

Mindeközben az EP-től újabb pofont kaptunk, négypárti határozatot fogadtak el arról, hogy Magyarországon nagyon nem jó irányba mennek a dolgok.

Míg a képviselők azon vitáztak, tényleg van-e demokrácia Magyarországon, illetve, hogy meg lehet-e élni 47 ezer forintból, addig a görög felgyújtották fél Athént, reagálva az újabb IMF-hitelre és a megszorításokra, a szintén a megszorítások ellen tüntető magyar diákok pedig behatoltak az ELTE épületébe. Heti összefoglalónk.

Nem csak a görögök tüntettek

Romániában, Portugáliában is utcára vonultak az emberek, Romániában a tüntetések hatására lemondott a kormány.

Ezt is szeretjük