Végzetes üstökös tart a Föld felé?
Már 12 éve tudni vélik
Se szeri, se száma az ármánykodást sejtő összeesküvés-elméleteknek. Te mindet ismered?

Dia


            	Összeesküvés-elméletek
            	Az ember természeténél fogva mindig szeretett összefüggéseket keresni, nyomozni, és olyan dolgokat bolygatni, amelynek megértéséhez nem áll rendelkezésére elegendő információ. Vannak olyan összeesküvés-elméletek, amelyek mindnél erősebbnek bizonyultak - talán azért, mert van alapjuk? Nézd meg a legelgondolkodtatóbb konteókat!

Összeesküvés-elméletek

Az ember természeténél fogva mindig szeretett összefüggéseket keresni, nyomozni, és olyan dolgokat bolygatni, amelynek megértéséhez nem áll rendelkezésére elegendő információ. Vannak olyan összeesküvés-elméletek, amelyek mindnél erősebbnek bizonyultak - talán azért, mert van alapjuk? Nézd meg a legelgondolkodtatóbb konteókat!

Dia

 	A 2014-es becsapódás 	2003-ban az űrkutatók ijesztő bejelentést tettek, miszerint egy QQ47 nevű, egy kilométeres kődarab bolygónknak ütközhet 2014-ben. Néhány nappal később a bejelentést visszavonták, sokak szerint azonban csak azért, hogy elkerüljék a pánikot, míg a háttérben a megoldáson dolgoznak. Számítások elvégzése után mára kiderült, hogy az aszteroida nem jelent veszélyt a Földre. 	Kapcsolódó cikk: 	Eltitkolják a 2014-es üstököst? - A bolygónak ütközhet »

A 2014-es becsapódás

2003-ban az űrkutatók ijesztő bejelentést tettek, miszerint egy QQ47 nevű, egy kilométeres kődarab bolygónknak ütközhet 2014-ben. Néhány nappal később a bejelentést visszavonták, sokak szerint azonban csak azért, hogy elkerüljék a pánikot, míg a háttérben a megoldáson dolgoznak. Számítások elvégzése után mára kiderült, hogy az aszteroida nem jelent veszélyt a Földre.

Kapcsolódó cikk:
Eltitkolják a 2014-es üstököst? - A bolygónak ütközhet »

Dia

	Idegen faj a föld belsejében	Az egyik legmeglepőbb összeesküvés-elmélet szerint a föld üreges, mélyén pedig különös lények élnek, akiknek akár a földönkívüliekhez is közük lehet, illetve, akiknek egy belső nap biztosítja az energiát. Jelenlétük jelének tartják az északi fényt is. Az elméletben többek között a nácik okkultista titkos társasága is hitt.	Kapcsolódó cikk:	Idegen faj él a föld belsejében? - A nácik megdöbbentő elmélete »

Idegen faj a föld belsejében

Az egyik legmeglepőbb összeesküvés-elmélet szerint a föld üreges, mélyén pedig különös lények élnek, akiknek akár a földönkívüliekhez is közük lehet, illetve, akiknek egy belső nap biztosítja az energiát. Jelenlétük jelének tartják az északi fényt is. Az elméletben többek között a nácik okkultista titkos társasága is hitt.

Kapcsolódó cikk:
Idegen faj él a föld belsejében? - A nácik megdöbbentő elmélete »

Dia

	Sikerült embert klónozni	Sokan hisznek benne, hogy a Clonaid nevű intézetnek 2002. december 26-án sikerült embert klónoznia. Az Éva névre keresztelt lény kilétét azonban máig homály fedi, védelme érdekében a projekt fejleményeit gondosan titkolják. A szervezetnél folytatott vizsgálatok egyikének sem sikerült azonban Éva létezését megcáfolnia.	Kapcsolódó cikk:	Botrányos projekt: sikerült embert klónozni? »

Sikerült embert klónozni

Sokan hisznek benne, hogy a Clonaid nevű intézetnek 2002. december 26-án sikerült embert klónoznia. Az Éva névre keresztelt lény kilétét azonban máig homály fedi, védelme érdekében a projekt fejleményeit gondosan titkolják. A szervezetnél folytatott vizsgálatok egyikének sem sikerült azonban Éva létezését megcáfolnia.

Kapcsolódó cikk:
Botrányos projekt: sikerült embert klónozni? »

Dia

	Hitler a sátán követe volt	Hitlerről úgy tartják, a világtörténelem legveszedelmesebb embere volt, sokan azonban abban is hisznek, hogy egyenesen a sátán irányította tetteit. Csatlakozhatott ugyanis a sátánista szervezetek szövetségének tartott Halál Testvéreihez, pontosabban annak német ágához, a Thule Társasághoz.	Kapcsolódó cikk:	A sátán követe lehetett a 20. század leggonoszabb férfiúja »

Hitler a sátán követe volt

Hitlerről úgy tartják, a világtörténelem legveszedelmesebb embere volt, sokan azonban abban is hisznek, hogy egyenesen a sátán irányította tetteit. Csatlakozhatott ugyanis a sátánista szervezetek szövetségének tartott Halál Testvéreihez, pontosabban annak német ágához, a Thule Társasághoz.

Kapcsolódó cikk:
A sátán követe lehetett a 20. század leggonoszabb férfiúja »

Dia

	Az AIDS vírusát szándékosan terjesztették	Sokan tartják úgy, közöttük elismert tudósok is, hogy az AIDS vírusát az amerikai kormány fejleszthette ki népirtás céljából, azért, hogy a biológiai fegyver révén a fekete népességet megtizedelje. Az állítások szerint mindez olyan szervezetek együttműködésével történt, mint a rettegett Klu-Klux-Klán.	Kapcsolódó cikk:	Ők fejlesztették ki az AIDS vírusát? - A rettegett titkos társaság »

Az AIDS vírusát szándékosan terjesztették

Sokan tartják úgy, közöttük elismert tudósok is, hogy az AIDS vírusát az amerikai kormány fejleszthette ki népirtás céljából, azért, hogy a biológiai fegyver révén a fekete népességet megtizedelje. Az állítások szerint mindez olyan szervezetek együttműködésével történt, mint a rettegett Klu-Klux-Klán.

Kapcsolódó cikk:
Ők fejlesztették ki az AIDS vírusát? - A rettegett titkos társaság »

Dia

	Világméretű lehallgató-rendszer	Az összeesküvés-elméletek szerint a második világháború óta létezik az úgynevezett Echelon-rendszer, melynek célja ma az összes műholdas, mobil-, mikrohullámú és optikai szálas kommunikáció nyomon követése a Földön. A háttérben a világ nemzeteinek titkosszolgálatai állhatnak.	Kapcsolódó cikk:	Vigyázz, mert lehallgathat a főnököd - A botrányos Echelon-rendszer »

Világméretű lehallgató-rendszer

Az összeesküvés-elméletek szerint a második világháború óta létezik az úgynevezett Echelon-rendszer, melynek célja ma az összes műholdas, mobil-, mikrohullámú és optikai szálas kommunikáció nyomon követése a Földön. A háttérben a világ nemzeteinek titkosszolgálatai állhatnak.

Kapcsolódó cikk:
Vigyázz, mert lehallgathat a főnököd - A botrányos Echelon-rendszer »

Dia

	Ősi titkok a szfinx alatt	Az egyik közkedvelt összeesküvés-elmélet szerint az egyiptomi nagy szfinx alatt titkos járatok húzódnak, melyek titkos dokumentumokat rejthetnek. Ezek közé sorolják egy ősi, talán földönkívüli civilizáció - például az atlantisziak - hagyatékát, jövendölését és az emberiségnek szóló útmutatását is.	Kapcsolódó cikk:	Titkolják az egyiptomi felfedezést - Rejtélyes leletek »

Ősi titkok a szfinx alatt

Az egyik közkedvelt összeesküvés-elmélet szerint az egyiptomi nagy szfinx alatt titkos járatok húzódnak, melyek titkos dokumentumokat rejthetnek. Ezek közé sorolják egy ősi, talán földönkívüli civilizáció - például az atlantisziak - hagyatékát, jövendölését és az emberiségnek szóló útmutatását is.

Kapcsolódó cikk:
Titkolják az egyiptomi felfedezést - Rejtélyes leletek »

Dia

	Az Új Világrend és a népességcsökkentés	Az összeesküvés-elméletek rajongói úgy tartják, a világ vezető személyiségeiből álló Új Világrend az egyik legveszélyesebb titkos társaság napjainkban, akik nemcsak, hogy világuralomra törnek, de első lépéseik egyikeként kívánják drasztikus mértékben csökkenteni a Föld lakosságszámát - a bolygó megmentése érdekében.	Kapcsolódó cikk:	Elpusztítanák a lakosság egyharmadát - A legveszélyesebb titkos társaság »

Az Új Világrend és a népességcsökkentés

Az összeesküvés-elméletek rajongói úgy tartják, a világ vezető személyiségeiből álló Új Világrend az egyik legveszélyesebb titkos társaság napjainkban, akik nemcsak, hogy világuralomra törnek, de első lépéseik egyikeként kívánják drasztikus mértékben csökkenteni a Föld lakosságszámát - a bolygó megmentése érdekében.

Kapcsolódó cikk:
Elpusztítanák a lakosság egyharmadát - A legveszélyesebb titkos társaság »

Dia

	A titokzatos feketeruhások	A fekete ruhások titokzatos szervezete az egyik legnépszerűbb összeesküvés-elmélet hívei szerint nem csupán a filmekben létezik. Az állítások szerint a furcsa, robotszerű, szürkés arcbőrű, fekete Cadillac-kel közlekedő és fekete ruhában járó férfiak egy-egy UFO-észlelés után jelennek meg, hogy a szemtanúkat elhallgattassák.	Kapcsolódó cikk:	Kik a titokzatos feketeruhások? - Miattuk titkolják az UFO-ügyeket »

A titokzatos feketeruhások

A fekete ruhások titokzatos szervezete az egyik legnépszerűbb összeesküvés-elmélet hívei szerint nem csupán a filmekben létezik. Az állítások szerint a furcsa, robotszerű, szürkés arcbőrű, fekete Cadillac-kel közlekedő és fekete ruhában járó férfiak egy-egy UFO-észlelés után jelennek meg, hogy a szemtanúkat elhallgattassák.

Kapcsolódó cikk:
Kik a titokzatos feketeruhások? - Miattuk titkolják az UFO-ügyeket »

Dia

	A vonalkódok és a világvége	A nyugati világban eladott termékek 95%-a vonalkóddal van ellátva. Egyes elméletek szerint a vonalkódok a fenevad, vagyis a sátán bélyegei, terjedésük pedig a világvége eljövetelét jelzik, mások szerint azonban a földönkívüliek kényszerítették ki a kormányoktól azok használatát.	Kapcsolódó cikk:	A világvégét jelzik a vonalkódok? - A legfurcsább összeesküvés-elmélet »

A vonalkódok és a világvége

A nyugati világban eladott termékek 95%-a vonalkóddal van ellátva. Egyes elméletek szerint a vonalkódok a fenevad, vagyis a sátán bélyegei, terjedésük pedig a világvége eljövetelét jelzik, mások szerint azonban a földönkívüliek kényszerítették ki a kormányoktól azok használatát.

Kapcsolódó cikk:
A világvégét jelzik a vonalkódok? - A legfurcsább összeesküvés-elmélet »

Ezt is szeretjük
Fotó: