Ingyenes gyereknapi programok a Millenárison örökmozgóknak
Vasárnap a Millenárison minden a gyerekekről, a mozgásról és az egészségről szól majd.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Európai Unió 2008-2013 közötti egészségügyi programjában célul tűzte ki, a megfelelő egészségre nevelést és prevenciót a tagállamokban. Ehhez a programhoz csatlakozva a Millenárison május 29-én ingyenes Mozgástrend Fesztiválon és Keljfeljancsi Gyerekfesztiválon vehetsz részt.

Mozgástrend Fesztivál és Keljfeljancsi Gyerekfesztivál

A Mozgástrend Fesztivál a felnőttek számára mutatja be a helyes mozgás különböző formáit, míg ennek gyerekváltozata, a Keljfeljancsi Gyerekfesztivál, játékos alapozó és fejlesztő mozgásformákkal várja a gyerekeket, szülőket és pedagógusokat. A legtöbb izgalom természetesen a gyerekeket várja a legkisebbektől a serdülőkig, de a szervezők számos érdekességgel készülnek a teljes család és külön a felnőttek számára is.

Kincsvadászat

A gyerekek kincsvadász térképet kapnak, amelyen különböző ügyességi feladatokat teljesítve gyűjthetnek pecséteket - az összes feladat teljesítéséért értékes ajándékok közül választhatnak.

Néhány további program

  • Ügyességi akadálypálya.
  • Jógabemutatók egész nap.
  • Mozgáskotta – játékos testséma fejlesztés 4 éves kortól.
  • Gyerekjóga sziget - fél óránként játékos foglalkozások a Csodák Palotája előtt.
  • Mesesarok - meseolvasás egész nap a Relax galérián, a B épületben - mellette masszázs és teázó a szülők részére.

Reggel 9-től este 20 óráig 20 helyszínen kiváló Gerincjóga, BodyArt és Pilates prezenter tart csoportos foglalkozásokat, előadásokat, játékokat. Az egész napot betöltő programban lesznek közös gyakorlások, előadások, csoportos játékok, valamint vitafórum, masszázssarok, szűrővizsgálat, egészségbazár, gasztrobörze. További információkért kattints ide!

Helyszín: Millenáris Park és B épület. Budapest, II, kerület Kis Rókus u. 16-20.
Időpont: 2011. május 29. 9-20 óráig.
Jegyár: a program ingyenes.
Ezt is szeretjük