Képek! Így vezényli Orbán Viktor a katonákat az árvíz alatt

A miniszterelnök személyesen ment ki a helyszínekre irányítani a védekezést.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Idén az összes Duna-menti országot érinti az egyre emelkedő árvíz az egyszerre leszakadó hatalmas esőzések miatt. Németország, Csehország, Ausztria, Szlovákia és Magyarország is érintett területek.

Szerencsére, okulva a március közepi hóhelyzetből, a katasztrófavédelem és a belügyminisztérium még idejében és jól reagált a kritikus helyzetre. Ezen kívül önkéntesek is szép számmal vesznek részt a védekezésben. Habár a várakozás ellenére most nem kaptunk sms-t, természetes, hogy ilyen esetben a politikusok és pártok is egyéb módon reagálnak, és felhívják az emberek figyelmét a vészhelyzetre.

A miniszterelnök Orbán Viktor szerdán saját maga ment ki különböző helyszínekre irányítani a munkálatokat. Élményeit szívesen osztotta meg a nyilvánossággal, nézd meg, hogyan vezényelte Orbán a szükséghelyzetet!

Főkép-fotó: MTI, Mohai Balázs.

Tavaszi időjárás 2013

A 2013-as évnek ugyan még csak majdnem a fele telt el, de volt itt már tavaszi hóesés és árvíz is. Most itt az árvíz 2.0, és ki tudja, mit hoz még az idei év. Elvileg ebben az évben elmarad a nyár. Ne így legyen! Addig is nézd meg, mit produkált eddig az időjárás tavasszal!

Ezt is szeretjük