Orbán Viktor belföldi útjai képekben
Szarvastól Miskolcig
Orbán Viktor nemcsak külföldre utazik sokat, főleg a kampányok alatt magyar településeket is meglátogat.

Dia

 	Pápa 	Orbán Viktor március elsején járt Pápán. A településen időközi választást kellett kiírni, mert Kovács Zoltán korábbi polgármestert kinevezték kormányhivatal-vezetőnek.

Pápa

Orbán Viktor március elsején járt Pápán. A településen időközi választást kellett kiírni, mert Kovács Zoltán korábbi polgármestert kinevezték kormányhivatal-vezetőnek.

Fotó: Facebook.com

Dia

 	Terror Háza 	A budapesti Terror Házánál Orbán Viktor mécsest gyújt a kommunizmus áldozatainak emléknapján. Ott volt Schmitt Pál államfő és Tarlós István főpolgármester is.

Terror Háza

A budapesti Terror Házánál Orbán Viktor mécsest gyújt a kommunizmus áldozatainak emléknapján. Ott volt Schmitt Pál államfő és Tarlós István főpolgármester is.

Fotó: Facebook.com

Dia

 	Pécs 	Orbán Viktor és Jose Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke október 12-én találkozott Pécsett, a Pécsi Tudományegyetem jubileumi rektor konferenciáján.

Pécs

Orbán Viktor és Jose Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke október 12-én találkozott Pécsett, a Pécsi Tudományegyetem jubileumi rektor konferenciáján.

Fotó: Facebook.com

Dia

 	Miskolc 	Orbán Viktor szeptember 30-án járt Miskolcon. A miniszterelnök megbeszélést folytatott Kriza Ákossal, a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltjével.

Miskolc

Orbán Viktor szeptember 30-án járt Miskolcon. A miniszterelnök megbeszélést folytatott Kriza Ákossal, a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltjével.

Fotó: Facebook.com

Dia

 	Nyíregyháza 	Orbán Viktor 2010. szeptember 30-án, miskolci látogatása előtt nézte meg Nyíregyházát, az önkormányzati választási kampány keretében.

Nyíregyháza

Orbán Viktor 2010. szeptember 30-án, miskolci látogatása előtt nézte meg Nyíregyházát, az önkormányzati választási kampány keretében.

Fotó: Facebook.com

Dia

 	Hatvan 	Orbán Viktor az önkormányzati választási kampány keretében Hatvanba is ellátogatott 2010. szeptember 29-én.

Hatvan

Orbán Viktor az önkormányzati választási kampány keretében Hatvanba is ellátogatott 2010. szeptember 29-én.

Fotó: Facebook.com

Dia

 	Tatabánya 	A miniszterelnök 2010. szeptember 28-án látogatott Tatabányára, az önkormányzati választások kampányakor. 	Orbán Viktor megbeszélést folytatott Schmidt Csabával, a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltjével.

Tatabánya

A miniszterelnök 2010. szeptember 28-án látogatott Tatabányára, az önkormányzati választások kampányakor.

Orbán Viktor megbeszélést folytatott Schmidt Csabával, a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltjével.

Fotó: Facebook.com

Dia

 	Szarvas 	A kormányfő szeptember 27-én látogatott el Szarvasra, ahol megbeszélést folytatott Babák Mihály polgármesterrel és Dankó Bélával, a körzet országgyűlési képviselő-jelöltjével.

Szarvas

A kormányfő szeptember 27-én látogatott el Szarvasra, ahol megbeszélést folytatott Babák Mihály polgármesterrel és Dankó Bélával, a körzet országgyűlési képviselő-jelöltjével.

Fotó: Facebook.com

Dia

 	Szeged 	Orbán Viktor a 2010-es önkormányzati választás előtt, szeptember 27-én látogatott el Szegedre, ahol a Fidesz jelöltjének kampányolt. A városban az MSZP-s Botka László nyert végül.

Szeged

Orbán Viktor a 2010-es önkormányzati választás előtt, szeptember 27-én látogatott el Szegedre, ahol a Fidesz jelöltjének kampányolt. A városban az MSZP-s Botka László nyert végül.

Fotó: Facebook.com

Dia

 	Kötcse 	Orbán Viktor a hatodik alkalommal megrendezett polgári pikniken vett részt Kötcsén 2010. szeptember 6-án.

Kötcse

Orbán Viktor a hatodik alkalommal megrendezett polgári pikniken vett részt Kötcsén 2010. szeptember 6-án.

Fotó: Facebook.com
Ezt is szeretjük
Szerző: Oroszi Babett
Fotó: