Zseniális optikai illúziókat készít a nő: elképesztő, mit ér el a sminkkel

Egészen elképesztő, milyen látványos sminkeket készít a művész.

smink-illúzió-borító

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A smink már több ezer éve fontos része a nők életének, hiszen a jól megválasztott festékek és technikák kiemelik és hangsúlyozzák az arc természetes szépségét. Ma már azonban sokan nemcsak a mindennapokban használják, hanem a kreativitásukat is meg tudják mutatni általa.

A Kanadában élő 35 éves sminkmester, Mimi Choi új szintre emelte az arcfestés fogalmát. Olyan optikai illúziókat alkot saját arcára, amikben rengeteg munka van, és nagyon látványosak, így nem csoda, hogy már közel 2 millióan követik őt közösségi oldalán.

Elképesztő sminkeket alkot a művész

Mimi kezdetben tanárnak készült, és három évig egy óvodában is dolgozott, ám úgy érezte, hogy bár élvezte ezt a munkát is, nem tud kiteljesedni a kreativitása, ezért otthon kezdett kísérletezgetni a sminkeléssel. Egyre extrémebb alkotásokat készített a saját arcán, a kedvencei pedig az optikai illúziók lettek, hiszen nemcsak sok kreativitást igényelnek, hanem nagyon látványosak is.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: mimles / Instagram)

Ezt is szeretjük