Te felismered, melyik az igazi kutya? Fejtörést okozott a netezőknek ez a TikTok-videó
Elterjedt a TikTokon a videó, ahol a nézőknek fejtörést okozott a valódi kutya megtalálása.

GettyImages-1383991811
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az emberek sokféle kreatív módot találnak ki, hogy ünnepeljék házi kedvenceiket. Egy nap egy szülinapos kutya, Kakoa egy elég vad meglepetésre érkezett haza. Egy torta vagy lufi helyett a négyéves husky besétált egy szobába, amely tele volt játékkutyákkal. És ami eredetileg mókás és szórakoztató csínytevésnek számított, az gyorsan vidám bújócskázó játékká és népszerű TikTok-videóvá változott.

Kakoa gazdijai úgy gondolták, vicces lenne látni kutyájuk reakcióját életnagyságú játékhasonmásaira a születésnapi buliján. Aztán mikor megosztottak egy videót erről a gegről a TikTokon, több mint egymillióan meg nézték . Épp ezért, mikor eljött az ideje, hogy leszedjék a születésnapi díszeket, úgy gondolták, jó móka lenne a műkutyákat más videókban is felhasználni, Kakoa és húga, Sky szereplésével.

 

Te felismered, melyik az igazi kutya? 

Egy másik népszerű videóban Sky kutyájukat elrejtették a játékkutyák közé, hogy megnézzék, vajon az emberek észreveszik-e a huskyt a játékok között. És bár úgy tűnik, hogy ennek egy könnyű kihívásnak kellett volna lennie, többen elakadtak, amikor megpróbálták megtalálni az igazi kutyát. Az embereket annyira szórakoztatta a kihívás, hogy a videót már kétmillióan kedvelték.

@thehuskyfam Like if you find her.. No spoilers in comments 🤫 #dogsoftiktok #perfect #husky #petsoftiktok ♬ Blue Blood - Heinz Kiessling & Various Artists

Sky nagyon jó rejtőzködőnek bizonyul, ahogy a kamera végigpásztázza a kutyákkal teli szobát. Néhány embert megdöbbentett, hogy mennyi időbe telt, míg észrevették a huskyt a műkutyák tömegében.

8 látványos optikai illúzió, ami mindenki szemét becsapja

Az optikai illúziók mindenki szemét becsapják, pedig nagyon jól tudjuk, valójában mi látható a képen.

Borító-és ajánlóképek forrása: Getty Images

Ezt is szeretjük