Nagy 2015-ös pénzhoroszkóp: változások anyagi téren az új évben

Csillagjegyed elárulja, mire számíts az anyagiak terén 2015-ben.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a pénz nem boldogít, valljuk be, jó hátteret biztosít a mindennapok gördülékenységéhez, az anyagi problémamentesség pedig jó alap a boldog élethez, hiszen minden másra több figyelem, több energia hárulhat.

Épp ezért szeretné mindenki, hogy anyagi biztonságban, jólétben éljen. Költhessen magára és szeretteire, utazhasson, széppé tehesse otthonát úgy, hogy mindeközben nincs befizetetlen számlája, vagy nem centizi ki havi költségeit - ám ez nem mindenkinek adatik meg sajnos. Vajon neked mit hozhat a 2015-ös év az anyagi helyzetedet illetően? Horoszkópodból kiderül.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

2015-ben nagyon fontos, hogy a jobb anyagi helyzet reményében sem szabad túlhajszolnod magad. Dolgozz természetesen lelkiismeretesen, és saját vállalkozásod vagy jó munkahelyed révén biztos lehet anyagi háttered, de ne ess túlzásokba, mert egészséged bánhatja. Az év során pénzügyeid stabilnak ígérkeznek. Amire viszont figyelned kell, az az, hogy ne költekezz túl: erre nyáron lehet a legnagyobb esély. Ha nyaralásra kerül sor, akkor se légy mértéktelen. Akkor se felejts el tehát spórolni, ha minden jól alakul anyagilag - így tartható majd fenn az állapot.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Sajnos 2015-ben fokozottan oda kell, hogy figyelj a kiadásaidra, ugyanis ebben az évben nagy valószínűséggel fordulhat elő rendszeresen, hogy túlköltekezel. Ne feledd el az addig nyújtózz, amíg a takaród ér szabályát, és tartsd is be! Bikaként nyilván a kényelemre és szépségre vágysz, júniusban különösen erősen, de ezt a vágyad igyekezz kordában tartani, és nem költeni meggondolatlanul horribilis összegeket. Még ennek ellenére is sikerülhet remek életszínvonalat fenntartanod. Augusztusban, novemberben és decemberben ügyesen fékezheted magad.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Jó hírünk van, a csillagok állása szerint a 2015-ös év nagyon jól alakulhat neked pénzügyek tekintetében. Ráadásul remek érzékkel oszthatod be pénzed, aminek köszönhetően mindenre jut is, de marad is a zsebedben. Ebben az évben valószínűleg nemcsak a mindennapi dolgaid intézheted biztos anyagi háttérrel, de akár nagyobb lélegzetvételű kiadásra is lehet kereted mindenféle kölcsön nélkül, például lakásfelújításra, utazásra, vagy valamilyen drágább tárgy megvásárlására. Olyasmire viszont nem valószínű, hogy költesz, amit később megbánsz.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

2015-ben lehet annyi a zsebedben, hogy még másoknak is indíttatásod legyen adni, ám ezzel óvatosan kell, hogy bánj. Ha több pénzed van, mint amennyi magad, illetve családod fenntartásához kell, akkor sem szabad túl sokat adnod másoknak. Persze némi jótékonykodás, segítség szeretteidnek nem rossz, sőt, nemes dolog, de gondolj arra is, hogy bármikor kerülhetsz kellemetlen helyzetbe, előállhat egy váratlan probléma, ezért kell, hogy tartalékolj, hogy legyen mihez nyúlnod, ha baj van. Egy szó, mint száz, ne osztogasd el minden fennmaradó pénzed, tegyél félre!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Egyre okosabban kezelheted a pénzügyeid, 2015-ben különösen bölcsen nyúlhatsz majd pénztárcádba. Ennek köszönhetően anyagi helyzeted stabilnak ígérkezik, akár magasabb, akár alacsonyabb a fizetésed, miután amid van, azt megfontoltan osztod be. Ősszel azért igyekezz nagy gondot fordítani majd a takarékosságra, hogy kicsit felduzzaszd a félretett pénzed. Anyagiakban tehát alapvetően pozitívan alakulhat a számodra a 2015-ös év, mivel mindig tudod, mire mennyit és mikor költs, és mikor zárd be inkább tárcádon a cipzárt.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Érdemes azt megfogadnod 2015-re, hogy hónapról hónapra először a kiadásaidat, számláidat rendezed, és azután kezdesz csak a fennmaradó összeggel gazdálkodni. Ha nem így teszel, gyakorta kerülhetsz kellemetlen helyzetbe, mivel egy-egy nagyobb vásárlás után már lehet,hogy nem marad lehetőséged rendezni kötelezettségeidet. Ha erre viszont figyelsz, nem leselkedik rád anyagi veszély 2015-ben. Nyár végén jó hír, hogy olyan javakhoz juthatsz, amikre nem számítanál, ezáltal pedig anyagi helyzeted javul, mivel kiadásaid redukálódnak.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Pénzügyeid felgyorsulhatnak a 2015-ös esztendőben, ami alatt azt értsd, hogy jönnek-mennek majd kezed alatt a bevételek és kiadások. Sikerülhet azonban jól kijönnöd egész évben, ha minden pénzmozgást árgus szemmel figyelsz. A legjobb, ha nyitsz egy füzetet, és mindent tételesen vezetsz az évben, mire, mikor és mennyit költöttél. Ha elveszted a fonalat, akkor lehet gubanc anyagi ügyleteidet illetően. Bár az augusztus kissé szűkösebb lehet, alapvetően kiegyensúlyozott évre számíthatsz az anyagiak terén 2015-ben.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Karriered fókuszba kerülhet az esztendőben, komolyabb feladatokat kaphatsz, ezáltal fizetésed is megugorhat. Noha elfáradsz eleinte, idővel nagyon jól belejöhetsz a dologba, pláne, mivel a hízó bankszámlád örömmel tölthet el. A 2015-ös évben mindemellett nagyon jók lehetnek a megérzéseid, ami hozzásegíthet ahhoz, hogy jól lásd előre, hogy mi a jó anyagi döntés, és mi nem. Hallgass rájuk, hogy elkerülhesd a rossz utakat! Ha így teszel, számodra az esztendő anyagi értelemben véve pozitívan alakulhat, biztonságosan, kényelmesen.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Termékeny éved lehet, 2015 a lehetőségek éve lesz számodra, sikeres lehetsz a munka és az anyagiak terén, azonban vigyázz, hogy ne szaladjon el veled a ló. Mindenképpen figyelj oda arra, hogy időnként tegyél félre, ne költsd el minden pénzed, és ne pumpáld mindet egy befektetésbe. Legyen tartalékod! 2015 végén leszel a leginkább elemedben, akkor lesznek a legjobb ötleteid, akkor tudsz majd legpraktikusabban gondolkodni, ezért az az időszak ígérkezik a legjobbnak anyagi szempontból.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

2015-ben a te jelszavad a józan ész kell, hogy legyen. Nagyon jól alakulhat ugyanis számodra pénzügyileg az év akkor, ha odafigyelsz kiadásaidra, és képes vagy néha megálljt parancsolni magadnak. Ugyanis az igaz, hogy a munkádért rendszeres jövedelem üti majd markod, de az is tény, hogy 2015-ben bizony könnyen kifolyhat kezeid közül a pénz. Augusztusban egyébként lehetnek otthon váratlan kiadásaid, valami elromolhat vagy felújításra szorulhat, de ezt leszámítva alapvetően kiegyensúlyozott, nagy kiadásoktól mentes lehet az éved, ha okosan gazdálkodsz.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Vízöntőként szerencsés lehetsz, ugyanis anyagi szempontból az éved jól alakulhat. Nem várható ugyan nagy javulás, de romlás sem a pénzügyeidet illetően, ami alapvetően jó dolog. Ehhez ugyanakkor kell az, hogy reálisan szemléld a kiadásaidat és a szükségleteidet. Mindig, mielőtt a bevásárlókosárba dobsz valamit, vagy bemész akár egy nagyobb üzletbe, mérlegelj, valóban kell-e neked az adott dolog. Ha erre figyelsz, anyagi bőség várhat. Pláne azért, mert augusztusban nagyszerű lehetőséget kaphatsz.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Ha változásra vágysz, a 2015-ös esztendő a te éved lehet. Rengeteg kecsegtető lehetőség várhat rád. Szerencsédet ugyanakkor vedd komolyan, és legyél érte hálás. Váratlanul ugyanakkor nemcsak a lehetőségek jöhetnek el az életedbe, de a fordulatok is, amelyek bizony járhatnak borsos kiadásokkal. Légy előrelátó, és a jobb hónapokban tegyél mindig félre egy kicsit a nehezebb időkre. Pénzügyeidet intézd körültekintően, így nem teríthet le egyetlen hirtelen jött változás sem.

Ezt is szeretjük