Mi a legcsábítóbb tulajdonságod?

Csillagjegyed elárulja

Ismerd meg a férfiak számára legvonzóbb tulajdonságodat, és kamatoztasd.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Cikkünkből megtudhatod, mivel kelted fel a pasik érdeklődését, melyik tulajdonságoddal hódíthatsz. Azonban ha hosszú távú kapcsolatban gondolkodsz, ismerd meg a rossz tulajdonságaidat.

A második bekezdésben megtalálod az idegesítő hibáidat is, amelyekkel az őrületbe kergeted a férfiakat.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Így csábítasz: természetes vagy, nincsenek hisztis liba allűrjeid, és ez a legtöbb pasinál nyerő dolog. Érett, de humoros nő benyomását kelted, ezzel a nálad idősebb és fiatalabb férfiakra is nagy hatással vagy. Nem akarod magadhoz kötni őket, és mivel magad is mozgékony vagy, szívesen jársz bulizni vagy akár sportrendezvényekre is. Határozottságod abban is megnyilvánul, hogy, ha tetszik valaki, akkor nem játszmázol, tudtára adod a kiszemeltednek.

Ezzel vigyázz: szereted irányítani a férfiakat. Ha nem is tudatosan, de egy olyan társra vágysz, aki mellett te mondod ki az utolsó szót. Ezzel szemben nem bírod a gyenge, babusgatásra vágyó férfiakat, hanem a hozzád hasonló, határozott egyéniségekhez vonzódsz. Fejleszd személyiséged nőies oldalát, és, ha apró dolgokban is, de engedj!

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Így csábítasz: általában egyszerre vagy nagyon barátságos, de rendkívül titokzatos is a férfiak szemében. Alkalmazkodó természeted és sugárzóan érzéki lényed miatt nem kell sokáig petrezselymet árulnod, ráadásul pontosan tudod, hogy a pasik szeretik, ha nevetsz a még kicsit lapos poénjaikon is. Ezzel a figyelemmel, valamint azzal, hogy eszed ágában sincs megváltoztatni őket, nyert ügyed van.

Ezzel vigyázz: próbáld kicsit elengedni magad, gyakorlatias szemléleted helyett bízz a megérzéseidben! Praktikus életfelfogásod miatt sokszor vezérel a párválasztás terén valamilyen gyakorlatias szempont, és ezt sok férfi hamar megérzi.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Így csábítasz: az a típusú nő vagy, akit nem lehet nem észrevenni. Stílusos öltözködéseddel és természetes bájoddal könnyen magadra tereled a figyelmet, ha mégsem, akkor általában bedobsz valami érdekes sztorit, amivel mégis sikerül a középpontba kerülnöd. Mosolygós természetedből adódó kislányos kisugárzásod sok férfit arra késztet, hogy védelmezzen téged a világtól.

Ezzel vigyázz: sok odafigyelésre vágysz, ha pedig valakitől nem kapod meg, hamar megismerheti éned rosszabbik oldalát. Könnyen esel szerelembe, majd egy idő után elbizonytalanodsz, hogy tényleg megtaláltad-e a lelki társad.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Így csábítasz: általában az olyan típusú férfiakra vagy nagy hatással, akik párjukban édesanyjukat vagy egy védelmezőt keresnek. Kedves és gyengéd vagy, ezért a férfiak úgy érezhetik, hogy a szívük valóban biztonságban lehet nálad. Nem jellemző rád a hivalkodó vagy harsány, figyelemfelkeltő viselkedés, sokkal inkább intellektuálisan kelted fel a férfiak érdeklődését, minek köszönhetően hosszú időre vagy képes elnyerni a kiszemelt szívét.

Ezzel vigyázz: nem minden pasi vágyik arra, hogy megmentsék. Néha próbálj kicsit laza lenni, nőiességedből hangsúlyozd inkább az érzékiséget, mint a gondoskodást.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Így csábítasz: könnyed, energikus és optimista lényed szinte a legerősebb mágnesként működik, és vonzza hozzád a férfiakat.
Feltűnő megjelenésednek és humorodnak köszönhetően a legtöbb férfiszempár rád szegeződik, amint megjelensz valahol. Mivel szívesen jársz társaságba, nem okoz gondot számodra az ismerkedés, és ezért nem is görcsölsz férfiak jelenlétében.

Ezzel vigyázz: az előnyös oldalad sokszor visszájára fordulhat. Ha egy félénkebb pasi tetszik meg neked, próbálj visszavenni a tempóból. Ne erőltesd rá a másikra az akaratodat, néha hagyd, hogy a saját medrükben folyjanak a dolgok. Legyél körültekintő: ne tekints minden férfira csábításod tárgyaként, mert így te is könnyen sérülhetsz.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Így csábítasz: nem jellemző rád a mesterkélt viselkedés, azaz nem akarsz több lenni, mint ami alapvetően vagy. Ez kétféleképpen is megjelenhet: vagy természetesen viselkedsz, és önmagadat adod, vagy inkább a háttérben maradsz, és csak akkor szólalsz meg, ha a humorodat szeretnéd csillogtatni. Az eredmény azonban mindig ugyanaz - viselkedésed arra sarkallja a férfiakat, hogy jobban megismerjenek.

Ezzel vigyázz: ritkán nyílsz meg mások számára, akinek igen, az tudhatja, hogy nyert ügye van. Ha egy nyitott, de biztonságot nyújtó társra vágysz, te is próbálj oldottabb lenni. Ne legyél bizalmatlan és féltékeny már a kapcsolat elején: növeld inkább önbizalmadat, és mutasd ki érzéseidet!

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Így csábítasz: kiscicás éned és erotikus kisugárzásod miatt a legtöbb pasi számára vonzó vagy. Vonzerőd a leginkább abban rejlik, hogy alapvetően független személyiség vagy, és sosem akarod magadhoz láncolni a partneredet. Nem is szereted felcserélni a szerepeket, sokkal inkább élvezed, ha 100%-ig nőies maradhatsz, ezért párod igazi férfinak érezheti magát melletted.

Ezzel vigyázz: sokszor játszol macska-egér játékot a férfiakkal, így könnyen hoppon maradhatsz. A függetlenségért cserébe halmozott odafigyelésre vágysz, amit kevés férfi tud megadni neked. Gyakran csábulsz el, ezért nem mérlegeled a hosszú távú következményeket.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Így csábítasz: a zodiákus legszenvedélyesebb jegyeként kisujjadban van minden csábítási praktika, de sokszor nem is kell alkalmaznod őket. A férfiak egy érdekes, ám titokzatos, kiismerhetetlen nőt látnak benned, ezért azokat a pasikat csábítod, akiket vonz az ismeretlen és a felfedezési vágy.
És akkor még nem is beszéltünk energiát és szenvedélyt sugárzó lényedről!

Ezzel vigyázz: ne akarj mindent egyszerre! Ez egyrészt igaz arra, hogy, bár izgalmasnak tűnik, ne tarts egyszerre több vasat a tűzben, mert a végén inkább te fogsz sírni, hisz elég érzékeny vagy a futó kalandokhoz. Másrészt ne tervezz első randi után holtomiglan-holtodiglant, parancsolj érzelmeidnek, és próbálj hideg fejjel gon

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Így csábítasz: neked nem kell különleges smink vagy ruha. Mivel sokat beszélgetsz és táncolsz, az optimista és életvidám lányokat kedvelő pasiknak első látásra bejössz. Ismeretlen társaságban nem érzed magad feszélyezve, könnyen ismerkedsz, mivel nagyon kedves és érdeklődő vagy. Humorod és sokoldalúságod azt sugallja, hogy melletted nem lehet unatkozni.

Ezzel vigyázz: kedvességedet sokan túlértelmezik, vagy épp ellenkezőleg: nem érzik valódi szándékodat. Légy kicsit határozottabb, nyugodtan kezdeményezz! Bár legtöbbször felszabadult vagy, erotikus kisugárzásod erősödne egy kis titokzatossággal és érzékiséggel.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Így csábítasz: sosem tartozol a figyelemfelkeltő, kirívó típusú nők közé, de visszafogottságoddal és eleganciáddal magadra vonzod a figyelmet. Háttérben maradásod a hódításodra is jellemző: mindenhol feltűnsz, ahol választottad, keresed vele a kontaktust, addig, amíg úgy érzed, nélkülözhetetlen vagy számára. Akkor is elbűvölő vagy, ha fanyar humorodat csillogtathatod, vagy terveidről, élményeidről mesélsz.

Ezzel vigyázz: hajlamos vagy önbizalomhiányodat arroganciával elfedni, és ez egy pasinál sem nyerő. Sokszor futsz olyan kocsi után, ami nem vesz fel, és mivel kitartó vagy, végsőkig üldözöd kiszemeltedet szerelmeddel: pont a terveid ellenkezőjét elérve.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Így csábítasz: szinte minden társaságban jól forgolódsz, szívesen flörtölsz, vagy csak úgy viccelődsz a pasikkal, akikkel legtöbbször bármilyen, akár pasis témáról is el tudsz beszélgetni. Laza vagy, és szeretsz nagyokat nevetni, a változatosságra vágyó pasik szemében pedig ez főnyeremény. Az a típusú nő vagy, aki önmagát adja, és őszintén megmondja a véleményét.

Ezzel vigyázz: bár a barátság fontos egy kapcsolatban, ne feledd, nő is vagy - nem kell, hogy mindig a te akaratod érvényesüljön. Bár kívülről fesztelennek tűnsz, belülről sokszor szorongsz: biztos jó-e ez így neked, érdemes-e megváltoztatnod az életedet, feladni függetlenségedet - és miközben ezen gondolkodsz, az ígéretes szerelem már odébb is állt.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Így csábítasz: egyik éned naiv, bájos, pátyolgatásra szoruló, amivel sok férfiban felkelted a védelmező énjét, illetve azt az érzést, hogy melletted valószínűleg biztonságban lehet. Ha viszont másik arcodat mutatod, akkor egy őrült, bohém és sosem nyugvó lányt ismerhetnek meg, ami nem kevésbé vonzó. Nem ragaszkodsz görcsösen ahhoz, hogy kapcsolatban élj, és, bár független egyéniség vagy, tudsz alkalmazkodni is.

Ezzel vigyázz: a kettősség viszont sokszor a visszájára fordulhat, ha a partnered csak az egyik vagy a másik énedet tartja vonzónak. A harsányság vagy a túl negatív gondolatok sem nyerők, a hangulatváltozásaid sokszor hisztinek tűnhetnek. Az odafigyelést és az érzelmeket ne követeld, hanem bájoddal és nőiességeddel érd el.

OLVASD EL EZT IS!

  • születésnap
  • párkapcsolat

Hogyan láncolhatod magadhoz a pasit?

Ezt is szeretjük