Ez a színésznő csábította el az énekest a barátnőjétől? 13 évvel idősebb nála!
Nick Jonast egy nála jóval idősebb színésznővel hozták hírbe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miután Nick Jonas tavaly szakított egykori szépségkirálynő kedvesével, Olivia Culpóval, azonnal beindultak a találgatások, hogy másik nő van-e a dologban.

Kate Hudson
Olivia Culpo és Nick Jonas

Hamarosan el is terjedt a pletyka, hogy az énekest romantikus szálak fűzik Kate Hudsonhoz. A színésznő most reagált a híresztelésekre.

"Nem lehetünk barátok?"

Kate Hudson a napokban a Red magazinnak adott interjút, amelyben arra is kitért, milyen kapcsolat van közte, illetve a nála 13 évvel fiatalabb Nick Jonas között.

"A média minden egyedülálló nőt nagyítóval szemlél. Nem beszélgethetsz egy férfival anélkül, hogy összeboronálnának vele - mondta a színésznő.

"Először is: egy nő és egy férfi nem barátkozhatnak? Másodszor: arra akarnak utalni, hogy egy egyedülálló nő folyamatosan kapcsolatot keres, és mindig szüksége van egy férfira? A pasikkal nem teszik ugyanezt!"

Bár a 36 éves Kate indulatosan reagált arra, hogy a világ máris kombinál, ha több időt tölt egy férfival, konkrét és egyenes választ nem adott arra, hogy milyen természetű a kapcsolata a 23 éves Nick Jonasszal.

Nick Jonas eddigi barátnői

Az énekes 2013-ban jött össze Olivia Culpóval, akkor meg is mutattuk, hogy kikkel randizott idáig. Kattints a fotókért!

Ezt is szeretjük