Így változik meg az arcod, ha napi 3 liter vizet iszol - Döbbenetes fotók!

Nézd meg, mekkora a különbség, ha az ember megnöveli a szokásos napi folyadékmennyiségét!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Úgy tartják, ha az ember napi három liter vizet iszik, nemcsak a szervezete tisztul ki, de a bőre is megszépül, és a felesleges kilókból is lefaraghat. Sokan nem hisznek benne, hogy ez az elmélet megállja a helyét. A Daily Mail újságírója, Sarah Smith orvosa tanácsára úgy döntött, aláveti magát egy kísérletnek, és kipróbálja, vajon tényleg ilyen hasznos-e a sok víz.

Sarah azért fordult orvoshoz, mert gyakran küzdött fejfájással, a doktor pedig azt javasolta neki, hogy a napi - jó esetben - egy liter folyadékmennyiséget növelje meg három literre. A 42 éves újságírónő követte az utasításokat, és négy hét alatt elképesztő átalakuláson ment keresztül.

Nemcsak a fejfájásnak intett búcsút, de a bőre is makulátlanná vált, eltűntek a ráncai, sokkal kisimultabb lett, ráadásul még fogyott is. Az étkezésén nem változtatott, csak az ivási szokásain, és négy hét alatt észrevétlenül ledobott egy kilót.

Képek: dailymail.co.uk

A lapos has titka

Nem kell éhezned azért, hogy leadd a kis pocakot. Elég, ha betartasz néhány szabályt, illetve változtatsz egy-két apróságon. Nézd meg tippjeinket a lapos hasért!

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük