Pénzügyek, szerelem, karrier: ezt hozza neked az idei nyár horoszkópod szerint

Átfogó előrejelzés neked augusztus végéig.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Kezdetét vette a legforróbb és legszenvedélyesebb évszak, a nyár, és bizonyára te is abban a reményben tekintesz előre, hogy minden a lehető legjobban alakul majd az évszak során. Horoszkópod pénzügyi, karrier- és szerelmi előrejelzést ad neked.

Most tehát megtudhatod, mire számíthatsz augusztus végéig. Vajon új szerelem, magasabb szintre lépés a kapcsolatodban, fizetésemelés vagy új munka várhat? Bármi is az, tekints mindig pozitívan a jövőre!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Pénzügyeid ígéretesek ezen a nyáron. Szűkölködés nem vár, ellenben kényelmesen kijöhetsz a fizetésedből. Amennyiben kicsit spórolsz, szuper nyaralásra is futhatja. Karrieredben egy kedvező változás következhet be. Főnököd vagy előléptethet, vagy olyan feladatot bízhat rád, amiből sokat tanulhatsz majd. Ami a szerelmet illeti, szingliként ez a nyár elhozhatja életedbe azt a szerelmet, amire már rég vársz. Csak járj nyitott szemmel, különösen a nyaraláson! Ha párban vagy, kapcsolatotok szorosabbra fűződhet, párod sorozatosan pozitív meglepetést okozhat neked.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Anyagi szempontból végre egy olyan nyár jöhet el, amikor nem kell állandóan azt számolgatnod, mire mennyi jut. Nyaralásod is meseszép lehet, kényelmesen kijöhetsz a pénzedből. Ami a munkát illeti, érdemes követned az álláspiacot, ugyanis találkozhatsz egy remek ajánlattal, ami új lehetőséget adhat neked az előrelépésre. Pároddal forró szenvedély jellemezheti kapcsolatotokat. Egy-egy apróbb féltékenységi jelenet csak a ragaszkodásotok és szerelmetek bizonyítéka. Szingliként az a szívdobbanás várhat nyáron, amiről mindig álmodtál. Ez a nyár az igazit ígérheti neked.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Pénztárcád meghízhat a nyár folyamán, ugyanis anyagi ügyeidet alapvetően szerencse övezheti. Nemcsak a kiadásaid csökkenhetnek, de egy nagyszerű fordulatnak hála több pénz is folyhat be a számládra. Karriered stabilan ívelhet felfelé, munkahelyeden minden eddiginél fontosabb láncszemként tarthatnak számon. Szingliként egy szép nyári napon flörtbe keveredhetsz valakivel, de hamar kiderülhet, a pasi többre vágyik. A döntés a tiéd! Párban a nyaraláson még közelebb kerülhettek egymáshoz, közös jövőtökről sok szó eshet. Kapcsolatotok fordulóponthoz érkezhet.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Bár minden fillérért alaposan meg kell dolgoznod, anyagi helyzeted stabilizálódhat, korábbi gondjaid megszűnhetnek az évszak során. Ehhez az is kell, hogy újragondold, mire és mennyit költesz. Munkahelyeden kemény megpróbáltatások várhatnak, de emellett jóleső elismerés is. Pároddal egy fontos döntésre kerülhet sor a nyár folyamán, ezáltal pedig kiderülhet, mennyire jól tudtok együttműködni. Mindemellett a hálószobában sem fogtok unatkozni. Ha egyedülálló vagy, sikerülhet elengedned a párkeresés gondolatát, és ez bevonzhatja életedbe a szerelmet. Cupido csak arra várt, hogy egyedül is legyél jól.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Sokkal jobban alakulhatnak az anyagi ügyeid, mint az elmúlt hónapokban, aminek köszönhetően egy szép nyaralást vagy valami tárgyat, esetleg lakásfelújítást is megengedhetsz magadnak a nyáron. Munkahelyeden fontos feladatot bízhatnak rád, amit ugyan elsőre nagy falatnak érezhetsz, ám hamar kiderülhet, milyen jól boldogulsz vele. Pároddal egy korábbi feszültséget sikerülhet legyőznötök, és ez egy új, boldogabb fejezetet indíthat el köztetek. Most érzelmeitek is megújulhatnak. Szingliként egy barátnőd által megismerhetsz egy helyes pasit, akivel azonnal vibrálhat köztetek a levegő.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Bár oda kell figyelned, mire és mennyit költesz, aggodalomra semmi ok, hiszen a nyár biztos anyagi hátteret ígér neked. Figyelemmel kísérve kiadásaidat, illetve megfontolt döntéseket hozva minden rendben alakulhat. Munkahelyed kapcsán a változtatás gondolata merülhet fel benned, de mielőtt új állás után néznél, tedd mérlegre az előnyöket és a hátrányokat. Végül minden happy enddel zárulhat. Párkapcsolatodat egy harmadik felbukkanása sodorhatná veszélybe, ha szerelmetek nem lenne ennyire erős. Esélye sincs a jelentkezőnek. Szingli vagy? Online ismerkedés során egy izgalmas férfi kerülhet képbe nyáron.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Egy-egy nagyobb kiadás megcsapolhatja ugyan a pénztartalékaid, de nem kell aggódnod, ugyanis odafigyeléssel semmi gond nem lesz, és a nyaralást sem kell elhalasztanod. Munkahelyeden egy kollégáddal kell valószínűleg többet foglalkoznod vagy többet együtt dolgoznod a nyáron, ami adhat némi extra elfoglaltságot, de ezt leszámítva minden változatlanul mehet a maga útján. Pároddal apró-cseprő dolgokon vitázhatsz legfeljebb ritkán, de a nyaratok még ettől függetlenül is irigylésre méltó lehet. Kedvesed a tenyerén hordozhat. Ha egyedül vagy, váratlan irányból, de nagy szerelem érkezhet.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Az anyagi helyzeted és a karriered összefüggő változást mutathat. Mivel a munkában igen jól teljesíthetsz, amit a főnököd is lát, a nyáron esélyes egy nagyobb fizetésemelés, ami igen pozitívan befolyásolhatja az anyagi helyzetedet hosszú távon. Pároddal romantikus nyaralás várhat, még közelebb kerülhettek egymáshoz, és egy titokra is fény derülhet, ami még szorosabbra fűzheti viszonyotokat. Szingliként egy forró nyári délután várhat a mindent megváltoztató pillantás: a férfi tekintete azonnal megfoghat, és ha nem vagy szégyenlős rámosolyogni, akkor ebből több is lehet.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Pénzügyeid stabilak lehetnek, a nyár folyamán különösebb változás feltehetően nem lesz. Mindenre juthat, de ehhez továbbra is okosan kell gazdálkodnod. A munkahelyeden érdemes mindig figyelned arra, hogy ne csusszanjon ki a szádon olyasmi, amit megbánsz. Legyen bármilyen stresszes a helyzet, számolj tízig! Akkor nem lehet baj. Pároddal rengeteget beszélgethettek a kapcsolatotokról a nyáron. Felfedezheted egy új oldalát, amibe ismét beleszerethetsz. Szingliként egy olyan férfival hozhat össze a sors, akinek a lelke fog meg először.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Anyagi szempontból ígéretes fordulatot tartogathat a nyár számodra, mivel egy másodállás lehetősége merülhet fel, ami plusz pénzhez juttathat. Munkahelyeden azonban így is sokat dolgozhatsz, ezért mindenképpen fontold meg, megéri-e mellé még mást is vállalni. Teljesítményed tekintetében mindenki elégedett lehet veled. Pároddal a szexualitás mutathat sok pozitív változást. Még kreatívabbak, még szenvedélyesebbek lehettek. Emellett ha terveztek nyaralást, az nagyon romantikusra sikerülhet. Ha nincs párod, több hódolóra is szert tehetsz a nyáron, de egyikük fog meg igazán csupán. Vele alakulhat ki valami.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Pénztárcád nem lesz annyira vékony, hogy aggódnod kelljen, ám annyira vastag sem, hogy két kézzel szórhasd a pénzt. Az az egyensúly azonban, ami az anyagi helyzetedben lesz, biztonságot adhat. Munkahelyeden sok feladatot kaphatsz, bizonyosan nem fogsz unatkozni, ám emellett az elismerést is megkaphatod, ami motiválni fog. Pároddal sokat fejlődhet köztetek a kommunikáció, és várhat a részéről egy nagy meglepetés is augusztusig. Ha egyedülálló vagy, a szingliség nyáron csupán előnyödre válhat, de az évszak végére a barátnős bulik helyett a randik kerülhetnek a fókuszba, mégpedig egy izgalmas pasival.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Anyagi szempontból a nyarad igazán sikeres lehet, egyfelől, mert ha fizetésemelésért folyamodsz, jó eséllyel meg is kaphatod, másfelől pedig szerencsés lehetsz, és nyerhetsz vagy találhatsz is egy nagyobb összeget. Karrieredben fordulat várható, ám nem a pozíciódat, hanem kollégáiddal való kapcsolatodat illetően, ráadásul pozitív értelemben. Ha van párod, figyeljetek arra, hogy legyetek eleget kettesben is, ne csak a barátokkal szervezzetek programokat. A köztetek lévő szenvedély így kaphat teret, és mélyíthet kapcsolatotokon. Szingliként a munkahelyeden találhat rád a szerelem, új munkatárs vagy üzleti partner személyében.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük