Nagy 2011-es kínai szerelmi horoszkóp

A fordulatok éve!

A Nyúl éve komoly átalakulásokat hoz az életedbe. Pozitív és ösztönző hónapok várnak rád!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 2011-es év rengeteg pozitív energiát ad a világnak, ami hatással lehet a te életedre is. Elsősorban a család, a személyes fejlődés és az érzelmek kerülnek fókuszba. A változás, a döntéshozatal most könnyebben megy - ha eddig vacilláltál is.

A kínai horoszkóp elárulja neked, mire számíts a párkapcsolat, illetve a szerelem terén a következő esztendőben.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Már az előző éved is elég mozgalmas volt, ha a Patkány jegyében születtél, de az igazi fordulatok még csak most jönnek. Eddig a munkád volt életed központja, de ez 2011-ben megváltozik. A személyes kapcsolatok kerülnek fókuszba: egy korábbi párkapcsolatod indul újra, vagy a mostani szerelmi viszonyod mélyül el. Bár régóta ismeritek egymást, most csiszolódtok össze annyira, hogy a gyermekvállalás gondolata is szóba kerül.

Bivaly

A kínai horoszkóp szerint számodra mindig is a család állt az első helyen, és ez idén sem lesz másként. Bár az érzelmeiddel sohasem bántál szűkmarkúan, gyakran megijedsz, ha a másik teljes odaadást vár tőled. A kapcsolatod biztos alapokon áll, bízz meg benne, és oldódj fel a kedvesed szerelmében. Ha még nem találtad meg a párod, a Nyúl évében egy régi baráttal fűzitek szorosabbra a viszonyt. Nyugodt, meghitt hónapok várnak rád.

Tigris

A Tigris jegy szülötteként dinamizmusoddal hihetetlen energiákat aktiválsz a környezetedben és a párkapcsolatodban is. Bár az eddigi évek elég nyugodtak voltak, 2011 felejthetetlen lesz a szerelmi életed szempontjából. Belebotlasz valakibe, aki talán egész világszemléletedet megváltoztatja, párkapcsolatban élve pedig a kezdeti tűz éled újra, egy teljesen új perspektívát hozva a kettőtök viszonyába.

Nyúl

A kínai horoszkóp szerint rád különösen ösztönzően hat a 2011-es év, ami nem is véletlen. Ha eddig magányos voltál, ez megváltozik: nemsokára találkozol egy izgalmas idegennel, aki egyben a lelki társad is. Bár alig ismered, már néhány találkozás után biztos leszel az érzéseidben. Párkapcsolatban élve szerelmetek elmélyül, és minden esélyetek meglesz arra, hogy a Nyúl évében egy aprósággal bővüljön a család.

Sárkány

Az utóbbi időszak talán nem volt túl pozitív, ha a Sárkány jegyében születtél. Azonban a rossz szériának 2011-ben vége! Egy régi, erős barátság hirtelen vált át mindent elsöprő szerelembe. Első pillanatban talán meg is rémülsz, de aztán belevágsz, és nem fogod megbánni. Ha már párkapcsolatban élsz, tökéletes összhang lesz közöttetek az ágyban - és azon kívül is. Érdeklődési körötök lassan összehangolódik, rengeteg közös programmal tudjátok színesíteni a hétköznapjaitokat.

Kígyó

A kínai horoszkóp szerint 2011-ban fájdalmas időszak vár rád. Az eddigi párkapcsolatod már nem tartható fent tovább ebben a formában, ráadásul egy harmadik bukkanhat fel a láthatáron. El kell döntenetek: együtt vagy külön folytatjátok az életeteket. Amennyiben azonban még egyedülálló vagy, a Nyúl éve számos izgalmas flörtöt és kalandot hozhat számodra, és minden esélyed megvan rá, hogy valamelyik elmélyüljön.

A jegy szülötteként hamar elköteleződsz, ám csak biztos, stabil párkapcsolatban érzed jól magad. Ha már rátaláltál életed szerelmére, 2011-ben hétköznapjaitokat párkapcsolati harmónia jellemzi majd - az esetleges kisebb összezördülések ellenére is. Amennyiben pedig még keresel, az év közepén egy régi barát mutatkozik be új oldaláról. A váratlan fordulat először meglep, ám úgy döntesz, érdemes megpróbálni.

Kecske

A kínai horoszkóp szerint kitartó és magabiztos vagy. Ha eddig csalódott voltál, mert a kiszemelt pasi nem akart észrevenni, a 2011-es év áttörést hozhat. Talán nem az lesz a befutó, aki után sóvárogsz, ám a párkapcsolati boldogság garantált. Járj nyitott szemmel! Amennyiben már kapcsolatban élsz, a szürke hétköznapok könnyen átveszik az uralmat a viszony felett. Ne rémülj meg, minden esélyetek megvan rá, hogy úrrá legyetek rajta!

Majom

A Nyúl éve nem várt fordulatokat tartogathat neked. A racionális dolgokhoz nagyon értesz, de az érzelmek terén van még hová fejlődnöd. Eddig a munkádnak és önmagad megvalósításának szentelted a figyelmedet, de valaki helyet követel magának a szívedben. Ne gondolkozz, csak hagyd, hogy elcsavarják a fejed! Ha már megtaláltad a párod, 2011-ben még szorosabbra fűzitek a viszonyt: a közös lakás vagy a gyermekvállalás gondolata is felmerülhet.

Kakas

A kínai horoszkóp hatalmas változásokat jósol, Kakasként átléped a saját határaidat! Eddig féltél az elköteleződéstől, nem voltál biztos magadban és az érzéseidben, de egyik pillanatról a másikra megvilágosodsz, és mindent átértékelsz. A spontaneitás nem az erősséged, ám ennek most vége, bátran lépsz a boldogságod érdekében! Akár párkapcsolatban élsz, akár még egyedülálló vagy, 2011-ben a vakmerőség lesz a jelszavad. És nem is bánod meg!

Kutya

Ha a Kutya évében születtél, a kitartásodhoz és hűségedhez kétség sem férhet. Ezekre a tulajdonságaidra nagy szükséged lehet a következő hónapokban, mert igencsak meginog a bizalmad a kapcsolatotokban. Akár egy átmeneti szünetet is tarthattok, hogy mindent átértékeljetek. Ha még egyedülálló vagy, 2011-ben számos jelentkező közül válogathatsz. Ne kapkodd el a döntést, mérlegelj alaposan, és élvezd ki az udvarlást!

Disznó

A kínai horoszkóp remek időszakot ígér számodra: vége a túlhajszoltságnak és a túlóráknak. 2011-ben egy kis lélegzethez juthatsz, több szabadidőd marad, és ez a párkapcsolatodra is jó hatással lesz. A rohanó hétköznapokban végre a romantikára is jut idő. Ha még egyedülálló vagy, élvezd ki az év első hónapjainak függetlenségét, mert nem fog sokáig tartani. Május környékén kopogtat az ajtódon a szerelem.

OLVASD EL EZT IS!

  • házasság
  • tenyérjóslás

Mikor mész férjhez?

Ezt is szeretjük