Ez történik a körmöddel, ha sokáig viselsz műkörmöt

Képek!

A műköröm lehet szép, de hosszú távon semmiképpen sem tesz jót a körömnek. Íme, a bizonyíték.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A műköröm káros hatásairól már korábbi cikkünkben is olvashattál, ám most képeken is megnézheted, mit tesz az egészséges körömlemezzel, ha sokáig viseled a tipet, zselét vagy porcelánt. Antonia Mariconda, az angol tévés személyiség hosszú időn keresztül műkörmöt viselt, és amikor úgy döntött, megválik tőle, elkeserítő látvány fogadta.

Antonia elmondta, a körme nemcsak látványként volt lehangoló, de a minősége is sokat romlott: gyenge és vékony lett, több helyen benőtt a bőre alá, és cikcakkossá vált. Emellett olyan érzékeny lett mindenre, hogy amikor a tévés véletlenül odaütötte valahová, annyira fájt neki, hogy sírva fakadt.

Képek: dailymail.co.uk.

A 2014-es nyári körömdivat

Nyáron, amikor több időd van pepecselni a lakkozással, mint a tanév közben, érdemes valami egyedi, trendi mintát kreálni - megmutatjuk a legmenőbbeket.

Az egész világ ezt hordja! Képeken az idei nyár 9 legmenőbb körömmintája

Nézegess képeket!

Elolvasom

Nyerj ötcsillagos kényeztetést!

Ha most feliratkozol az új Femina-hírlevélre, megnyerheted a kétszemélyes, két éjszakára szóló 5 db szállásutalvány egyikét az 5 csillagos Hotel Divinusba. Nincs más dolgod, mint feliratkozni, és részt veszel a sorsoláson.

Feliratkozom és játszom

Promóció

Ezt is szeretjük