150 tagú zenekar ad ingyenes koncertet a MOM Parkban
Ezüsthétvégén
December 11-én a MOM Parkban a gospelé lesz a főszerep.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hamisítatlan gospel hangulat várja a látogatókat december 11-én a MOM Parkban. Az ünnepi forgatagban a Golgota Gospel Kórus ingyenes koncertjein pihenhetnek meg a vásárlók. A különleges koncertek mellett a Heim Pál Gyermekkórház javára meghirdetett jótékonysági program és kedvezményes vásárlási lehetőségek várják a látogatókat.

MOM Park

Xmas Gospel&Shopping napok

A MOM Parkban az idei évben minden eddiginél nagyobb szabású programcsomaggal várja a látogatókat az ünnepi időszakban. A sorozatból mindenképpen kiemelkedik a 150 taggal és egy 8 fős zenekarral működő Golgota Gospel Kórus ingyenes koncertje, amelyen különleges egyházi énekek csendülnek fel.

Gospel koncert a MOM Parkban

A gospel szó eredetileg evangéliumot, jó hírt, örömhírt jelent. A klasszikus gospel alkotások az evangéliumon alapuló amerikai vallásos dalokból, az afroamerikaiak szabadságvágyának, boldogságának dalba öntött imádságaiból, a spirituálékból fejlődtek ki, de annál élénkebbek, ritmusosabbak. Az amerikai műfajt Magyarországon többek között a Golgota Gospel Kórus tagjai tették népszerűvé, akik közel kilenc éve énekelnek együtt. Az együttest a dél-afrikai születésű Mark Zeeman vezeti, aki korábban zongorakoncertjei mellett Arizona egyik legnagyobb babtista templomának kórusával dolgozott együtt.

Az élőzenével, táncos bemutatóval színesített gospel show bejárta már Magyarország legnagyobb városait, ezen felül bemutatkozott Olaszországban, Horvátországban, Lengyelországban és Szerbiában is. Egy biztos, hogy a különleges, ritmusos egyházi dallamok valódi karácsonyi hangulatot varázsolnak majd a MOM Parkba december 11-én délután 15.00 és 17.00 órától.

Interaktív jótékonysági program

A MOM Park és a Marie Claire által szervezett Xmas Gospel&Shopping napokon interaktív jótékonysági program is várja a látogatókat a bevásárlóközpontban. A karácsony jegyében december 9-től háromnapos adománygyűjtést hirdetnek, amelynek keretében a résztvevők legalább kétezer forintot felajánlásával a helyszínen egyedi karácsonyfadíszeket készíthetnek, amelyek az adományozott pénzzel együtt a Heim Pál gyermekkórház kis betegeihez kerülnek még karácsony előtt.

Kétnapos vásárlási akció

A hétvégét kétnapos vásárlási akció is kiegészíti, amely keretében 20%-os kedvezménnyel vásárolhatnak a látogatók a MOM Park számos üzletében. A divatüzletek mellett gasztronómiai különlegességek is várják a vásárlókat.

Xmas Gospel&Shopping
Helyszín: MOM Park, 1123 Budapest Alkotás utca 53
Időpont: 2011. december 10-11.
Az Xmas Gospel&Shopping napokról további információ a www.mompark.hu oldalon található.
Ezt is szeretjük