Ez tetszeni fog, ha sokat állsz: bárhol leülhetsz egy zseniális eszközzel
Az újdonság ékes bizonyítéka annak, hogy a jövő elkezdődött, és ideje felvenni a fonalat.

sorban allas (2)
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Első blikkre a furcsa eszköz olyan, mint valami idétlen hózentróger, robotlábakkal. És ez még csak nem is az Én, a robot második része vagy ilyesmi, ez maga a valóság. A LEX névre keresztelt ülőalkalmatosság bármilyen viccesnek tűnik is, egészségügyi céllal született.

Hosszú évekig tartott, mire Amanda Villa-Lobos, a LEX megálmodója keresztezte az innovációt a modern technológiával, de erőfeszítéseit végül siker koronázta, a hordható szék pedig idővel hű társunk lehet otthon, utazásnál és munka közben is.

Modern szék

A wearable-chair-reviews.com-on átfogóan ismertetik, mit is érdemes tudni a hordható székekről: nevetséges kinézetük ellenére a gerinc és a hát egész napos védelmét szolgálják, illetve kényelmet jelentenek ülést igénylő helyzetekre. Valahogy így:

Ne tévesszen meg a külseje, az eszköz egyáltalán nem nehéz, alig több mint 1 kiló, ellenben akár a 120 kilogrammos terhelést is kibírja. Arról nem beszélve, hogy a fejlesztők a tervezés valamennyi fázisában az ergonómiai kialakítást és a maximális komfortot helyezték előtérbe.

Mindent a munkavállalókért

Nem a LEX az egyetlen márka a piacon, a két úttörő cég ugyanis a Noonee és az Ofrees. Előbbi kiemelt figyelmet szentel a munkavállalóknak, székeikkel pedig a munkakörülmények javítását vették célba olyan helyeken - többnyire gyárakban -, ahol ülőhelyek híján a dolgozók kénytelenek akár nyolc-tíz órákat egy helyben álldogálni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nézd meg ezt is - Csak fenékből és farokból áll a robotmacska, mégis aranyos

A kerek, bundás, farokkal ellátott tárgy a japán Yukai Engineering terméke, és azért készült, hogy azok is élvezhessék az állatok pihentető, terápiás hatását, akik nem rendelkeznek házi kedvenccel. Főleg egyedül élő személyeknek, gyerekeknek, időseknek ajánlják, és olyanoknak, akik valamilyen szorongásos betegségben szenvednek. Nézd meg képeken a cuki robotot, ami önállóan jár-kel a lakásban, és csóválja a farkát, ha simogatják!

Ezt is szeretjük