Mit gondol a pasi a szerelemről?

Horoszkópja elárulja

A különböző csillagjegyek mind máshogyan állnak a szerelemhez. Tudd meg, hogy párod mit gondol!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem lehet elégszer elmondani, hogy a pasi horoszkópja árulkodik a jelleméről, így arról is, hogy milyen a szerelemben. Odaadó társ vagy csalfa csábító?

A következőkben dióhéjban, de egyértelműen megtudhatod, mi jellemző a különböző hónapok szülötteinek szerelmi életére!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos jelmondata:
A szex és szerelem két különböző dolog!

Markáns vonásaival és sármos stílusával hamar magára tereli a figyelmet. Imád udvarolni, hódítani, ezért érdemes vele vigyázod. Ezen jellemzője párkapcsolatban is veszélyes lehet. Szenvedélyes természete változékonyan jelenik meg: hol a határtalan szeretetben, hol pedig a veszekedésekben, ezért könnyen megbánthat.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bika jelmondata:
Mellettem nyugodt életed lehet!

Kommunikatív személyiség, ezért könnyen ismerkedik, kitartó udvarló. Az a típus, aki királynőként kezel, cserébe elvárja, hogy királyként tekints rá, azaz nem szabad ellentmondanod neki. Bár kiemelkedően intelligens és humoros, hosszú távon könnyen unalomba fulladhat a kapcsolatotok. Kicsit konzervatív, valamint féltékeny típus.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek jelmondata:
Minél több szabadság, annál nagyobb szerelem!

Ő az, aki addig-addig mesél magáról és különleges hobbijairól, amíg meg nem tetszik neked. Kedves és vicces srác, sokszor a társaság középpontja. Mivel szereti az új dolgokat, miután megismert, lehet, hogy visszavesz a tempóból, vagy más felé fordul. Ezt úgy előzheted meg, hogy folyton fenntartod az érdeklődését.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák jelmondata:
Ugye te is nagy családra vágysz?

Érzékeny és befelé forduló - a külvilág számára határozott és megközelíthetetlen férfi képét mutatja. Érdeklődését komolyan kell venni, mert akkor kezdeményez, amikor igazán megtetszettél neki. Ha romantikára és sok érzelemre vágysz, nála könnyen megtalálhatod, ám sokszor kiszámíthatatlan.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán jelmondata:
A szerelem örök, csak a tárgya változik!

Közvetlen stílusát nem szabad összekeverni az udvarlással, amiről ő maga sem tudja néha, hogy mikor csak úgy kedves, és mikortól tetszik neki egy lány. Az a típus, aki a szerelemben azt szereti a legjobban, hogy őt szeretik. Hosszú távon jó stratégia az Oroszlán hiúságának és önbizalmának ápolgatása. Hagyd, hogy beszéljen magáról.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz jelmondata:
A tökéletest keresem!

Első látásra aranyos, ölelgetnivaló macifiú. De egy idő után házsártos öregemberré változhat, ha például a tűsarkúdat a szoba közepén hagyod, vagy nem tartod tiszteletben a szokásait. Értékeli az intelligens nőket és a jó beszélgetéseket. Akkor bútorozz vele össze, ha titkon arra vágysz, hogy te hordd a nadrágot.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg jelmondata:
Velem igazán élvezheted az életet!

Szereti a szépet tenni, az udvarlásra nem sajnál sem időt, sem pénzt. Érdeklődését markáns véleményeddel keltheted fel, és persze ne felejtsd el dicsérni a ruhája, autója, esze, a zoknija színe, szóval bármije miatt! A kisstílű csiki-csuki játékokkal azonban örökre elijesztheted. Míg társaságban szívesen anekdotázik, addig otthon hallgatag.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió jelmondata:
Fejtsünk meg együtt a titkokat!

Érzéki és nagyon érzelmes alkat. Nem szereti a pózt és a mázt, fontos számára az őszinteség is. Bárhol képes ismerkedni. Párválasztásnál néha bizonytalan, soha nem tudja, kitől és mit akar igazán. Ezért titokzatosnak tűnhet számodra, sosem tárulkozik fel teljesen. Hosszú távú kapcsolatban nagyon ragaszkodó.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas jelmondata:
Szeretnélek megnevettetni!

A Nyilas férfit általában mint a társaság bohócát ismerheted meg. Úgy tesz, mint ha nem tudná magáról, hogy jól néz ki. Humoros és őszinte, viszont nehezen udvarol és kezdeményez, inkább a haverkodás felé viszi el az ismerkedést. A későbbi kapcsolatban is a passzivitás jellemző rá, általában párjára hagyja a döntéseket.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak jelmondata:
Küzdjük le együtt az élet akadályait!

Komoly, lassan felmelegedő jéghegynek tűnhet számodra, mert nem tartozik a könnyen szerelembe esők közé, de ha megtalálja a hosszú kritériumlistájának megfelelő személyt, akkor klasszikus módon és kitartóan udvarol. Legtöbbször tartós kapcsolatra vágyik, melynek lényeges összetevői a hűség és bizalom.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő jelmondata:
Fedezzünk fel új dolgokat!

Kedveli a nőies, de határozott lányokat. Udvarlásnál nem kertel, határozottan kezdeményez. Racionális típus, de legbelül hatalmas szíve van. Hosszú távon úgy tarthatod meg, ha nem korlátozod őt, és a zöld szemű szörnyet is a barlangjába zárod. Randi előtt készülj fel a legkülönfélébb témákból, ha szeretnéd lenyűgözni.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak jelmondata: Bocs, hogy elkéstem a randiról, de az utazásunkat szerveztem!

Ő a tipikus életművész: amilyen hirtelen feltűnik az életedben, úgy vesztheted szem elől, és nem biztos, hogy ez azt jelenti, hogy nem jössz be neki. Álmodozó, határozatlan alkat, kritikus szemmel nézve megbízhatatlan. Szívesen utazgat, szereti a kalandokat, és ha csatlakozol hozzá, akkor nyert ügyed van.

Ezt is szeretjük