Mindenből egy van: Zátonyra futott Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter házassága
A házaspár a Centrál Színházban egy széthulló házasságot mutat be.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Beugró kitalálói újabb improvizációs színházzal jelentkeznek. Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter főszereplésével, a vendégszínészek egy alapszituációra rögtönöznek és így gördítik tovább egyre komikusabb és izgalmasabb fejlemények felé a történetet a Centrál Színház színpadán. A Mindenből egy van című darab bemutatója 2011. november 2-án lesz.

Mindenből egy van

Fifti - Rudolf Péter - és Anikó - Nagy-Kálózy Eszter - házassága zátonyra futott. Ebben közrejátszik a főszereplők eltérő családi háttere, eltérő habitusa, de főleg az, hogy Anikó rajtakapta tornatanárként dolgozó férjét egy másik nővel.

A helyzet attól válik abszurddá, hogy a felek konfliktusaik és sérelmeik ellenére kénytelenek egymást nap mint nap elviselni, hiszen mindketten ugyanabban az üzlethelyiségben próbálják megvalósítani igencsak eltérő álmaikat. A Konditorei egyik felében Anikó cukrászdája, a másik felében pedig Fifti konditerme működik, és e két vállalkozást az eltérő berendezésen és a felek által kicentizett demarkációs vonalon kívül semmi sem választja el egymástól.

Munkahelyi konfliktusnak álcázott személyes csaták

A Konditoreiban az egymás iránt korántsem közömbös tulajdonosok újra meg újra megvívják munkahelyi konfliktusnak álcázott személyes csatáikat. Győzelmük érdekében pedig mindketten beosztottjuk támogatására számítanak: Anikó hű csatlósát Danit, Fifti pedig a nyersmodorú Nikit igyekszik maga mellé állítani.

Erre számíts

A Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter főszereplésével bemutatott improvizációs komédia első néhány percében az eseményeket mozgató alapkonfliktus kerül terítékre, a folytatásban pedig ugyanez a konfliktus irányított rögtönzésekkel lesz még izgalmasabb és szórakoztatóbb.

Mindenből egy van
Helyszín: Centrál Színház, Budapest, VI. kerület, Révay utca 18.
Időpont: Kattints a színház havi műsorára!
Jegyvásárlás: Kattints ide!

Te szereted az improvizáción alapuló előadásokat?

Ezt is szeretjük