Minden idők legszexibb nője Budapesten!
Marilyn Monroe-parti szombat éjjel
Az Erzsébet téren május 14-én minden Monroe-ról és Andy Warholról szól majd.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szombat éjjel a Gödörben minden Monroe körül forog. 19 órakor nagyra tárják az álomgyár ajtaját, késni nem érdemes, kerekasztal beszélgetés kezdődik. Filmkritikusok, művészettörténészek, médiaszakemberek és médiaszemélyiségek keresik a választ érdekes kérdésekre.

i a sztár? Monroe az? Andy Warhol az volt? Mitől válik valaki popkulturális ikonná? Egyáltalán mi az a pop kultúra és mi közünk hozzá?

Jelmezes Marilyn Monroe parti május 14-én

Ha megtudtad mi az a pop kultúra, nézd is meg. A kiállítótérben megnyílik az egyestés pop art kiállítás hazai művészek munkáiból. A felszín alatt nincsen semmi című tárlaton megnézheted Töttös Kata celebképeit, Csiszér Zsuzsi felnagyított ikonjait, Kupeczik Ági cipő sorozatát, Martus Éva szatyrait, Hegedűs Anett Lilla ember nagyságú nyalókáit. A megnyitót a Kísérleti Pop-Performance Csoport celebrálja, a zenéért Thomas Magnum felel.

Monroe él. Itt van Budapesten. Velünk lesz, több tucat másolatával együtt. Vörös ajkakkal, miniben fog csábítani. A pultnál áll majd. A Gödörben. Rendel egy gint. Aztán egy viszkit. Körülnéz, Warhol bámulja. Feszül a ruha a fenekén, vastag a combja. Meleg van. Nem baj, mert ő forrón szereti. És forróság lesz. Nagyon.

Jelmezes Monroe Party - ihlette Andy Warhol

  • Időpont: május 14. szombat, kapunyitás: 19.00
  • Helyszín: Gödör Klub, Erzsébet tér, Budapest
  • Az álomgyár belépti díja: 1000 forint

Egész éjjel Monroe és Warhol filmvetítések, álomgyár vizuál projektorok hadával, nyalóka a szájakban, parókák és keretes Warhol szemüveg a fejeken. Az első kétszáz Monroenak és Warholnak nyalóka a bejáratnál.

Ezt is szeretjük