Vékony vagy teltkarcsú? Melyik tetszik a fiúknak?

Megkérdeztük!

Te tudod, milyen alkatú lányokat szeretnek leginkább a fiúk? Most elmondták!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A magazinok, az internet és a tévé mind azt sulykolják az emberekbe, hogy érvényesülni csak úgy lehet, ha valakinek modellalkata van.

Ezért a legtöbb lány sokat foglalkozik a testsúlyával, rengeteget fogyókúrázik, és hajlamos depresszióba esni, ha nem sikerül olyan vékonnyá válni, mint a hírességek, akiket ideálnak kiáltottak ki. De vajon a fiúk is így látják ezt? Bálintot - 17 -, Gergőt - 18 - és Attilát - 18 - kérdeztük.

Mennyire fontos egy lány alkata?

Bálint: Fontos, de nem a legfontosabb. Nekem inkább az arc számít, mert szerintem ez alapján lehet eldönteni, hogy egy lány szép-e, vagy sem. Azért az alkat is meghatározza az arcot, de lehet szép egy vékonyka és egy kerek pofi is. Tényleg az számít, hogy az adott lánynak mi áll jól.

Gergő: Nálam ez az első, amit egy lányon észreveszek. Akkor sem tetszik, ha túlságosan vékony, és akkor sem, ha túlsúlyos. Inkább az arany középutat szeretem, nőies formákkal. A lányok sokat tudnak magukon változtatni az öltözködésükkel, úgyhogy szerintem az is fontos, hogy valaki tudjon az alkatának megfelelően öltözködni.

Attila: Nekem a személyiség és az ész a legfontosabb, de persze az sem árt, ha az okos buksi egy szép lányhoz tartozik. A szép lány pedig lehet akármilyen alkatú, az összkép a fontos, és persze az ápoltság!

A vékony vagy a teltkarcsú lányok tetszenek jobban?

Gergő: Ha választani kell, akkor én a vékony lányokat mondom. Szeretem, ha egy lány pici és törékeny, én pedig védelmezhetem.

Bálint: Szerintem nem az számít, hogy valaki mennyire vékony, ha arányos. Mindenféle alkatú lány lehet szép, csak szinkronban legyenek egymással a testrészek. Ha valami túl nagy vagy túl kicsi a többi részhez képest, az rontja az összképet minden alkaton.

Attila: Ha valakin van egy kis plusz, az szerintem szebb, mint ha teljesen vékony lenne. Persze az ilyen lányok is lehetnek csinosak, de nálam a teltkarcsúak nyernek.

Ha két szóval kellene jellemeznetek a számotokra tökéletes alakot, mi lenne az, és miért?

Attila: Puha vonalú, mert szeretem a finom domborulatokat.

Bálint: Nőies és arányos, egyszerűen csak azért, mert ez a kedvencem.

Gergő: Kicsi, lányos, hogy lehessen oltalmazni őt.

Ezt is szeretjük