Ez nem vall rá! Nézd meg, mit csinált az interneten Miley Cyrus
A botrányhősnő Miley Cyrus tőle szokatlan irányba terelgette a rajongókat a minap.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Miley Cyrus szereti arra használni a hírnevét, hogy a saját gondolkodásmódja szerint befolyásolja rajongói véleményét is.

A legutóbbi, nem túl szimpatikus megmozdulása után most egy sokkal jobb ügyért állt ki. Íme, a részletek!

Miley a terror ellen

Valószínűleg Miley is tisztában van vele, hogy a mai fiatalok mind az interneten, mind a való életben gyakran túl kritikusak, sőt, kegyetlenek egymással. Ennek aztán életre szóló nyomai, sőt, akár végzetes következményei is lehetnek.

A 21 éves énekesnő a Twitteren osztott meg néhány sort azzal kapcsolatban, hogy nem érdemes egymást csúfolni, zaklatni. Először arra vonatkozóan tett fel kérdést, hogy mi értelme van egymás terrorizálásának, az üzenetet pedig a loveeachother, vagyis a szeressük egymást hashtaggel látta el.

Később pedig megosztotta a békeaktivista Yoko Ono egy bölcs üzenetét: "Ha elveszed az energiát a gyűlölettől, és valami szépet hozol létre belőle, a bölcsességed és a kreativitásod büszkévé, boldoggá tesz."

Bántanak a társaid?

Ha valaki csúfolódik, terrorizál, zaklat, nem szabad magadba fojtanod a dolgot! Tudd meg, mit tehetsz, kihez fordulhatsz!

Biztonságosabb Twitter?

Bár Miley Cyrus legtöbbször a válogatott megbotránkoztató húzásaival kerül be a lapokba, azért olykor mond valami hasznosat is. Már korábban is szót emelt a zaklatás ellen: 2011-ben például azt írta, hogy a Twitternek felelősséget kellene vállalnia az ügyben, illetve kialakítania egy biztonságosabb felületet. 

Nemcsak ő tweetelte ki gondolatait a témával kapcsolatban. Ugyanebben az évben Demi Lovato is megosztotta véleményét a terrorizálással kapcsolatban egy felháborodott poszt formájában, melyben kifejtette, hogy szerinte valami komoly trauma érhette a múltban az olyanokat, akik egymást zaklatására adják a fejüket.

Ezt is szeretjük