Ennél butábban nem öltözhetett volna fel az énekesnő
Chanel táska pizsamához
Miley Cyrus furcsa szerelésben repült vissza New Yorkba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miley Cyrus nem fogy ki a meglepetésekből. A fiatal énekesnő a napokban meghökkentő öltözékben szállt magángépére, nem először nevetségessé téve magát ruháival.

Pizsamaparti a reptéren

Mintha éjnek évadján kellett volna az utcára rohannia, Miley pizsamában és mamuszban álldogált a New York-i reptéren. Furcsa szerelését már így sem lenne könnyű magyarázni, ám mindehhez még hóna alá csapta szív alakú Chanel retiküljét is, így megteremtve egy totál kaotikus, megmosolyogtató összképet.

A 20 éves Miley legújabb videoklipjének forgatása, valamint az MTV Music Awards díjátadón tett rövid látogatása után készült visszarepülni New Yorkba, mikor a képek készültek róla. A repülőn valószínűleg pihenni szándékozott, ám arra nem számított, hogy egy szemfüles lesifotós megörökíti a szerelését.

Mint egy nyers pulyka

Az eltévelyedett alvajáróra emlékeztető Miley csalódott lehetett, a díjátadón való szereplése ugyanis nem a vártak szerint sült el - ő és Robin Thicke egészen furcsa előadást dobtak össze.

Az énekesnő testszínű latexfehérneműben lépett színpadra, ami egy amerikai weboldal szerint inkább egy nyers pulykára emlékeztette a nézőközönséget, semmint szexivé varázsolta volna Miley-t. Mindennek tetejében az énekesnő egy óriási habszivacs ujjat is nagy lelkesedéssel ragadott meg, és - úgymond - nem rendeltetésszerűen használta.

Miley egyre meghökkentőbb

Az énekesnő néhai jókislányos imázsához képest kívül-belül elég sokat változott az utóbbi hónapok során, így az, ahogyan a színpadon produkálta magát, nem is annyira meglepő.

Miley egyre fiúsabb és vadabb punk külsőt ölt, és nemrég a ruháitól is megszabadult egy fotósorozat kedvéért, amit a V magazin közölt. Előfordulhat, hogy pizsamás öltözékét is polgárpukkasztásnak szánta, unikornisos mamuszai azonban inkább mulatságosan, mint sokkolóan mutattak, elegáns Chanel táskájával a kezében.

Miley Cyrus meghökkentő dolgai ellenére sem veszíti el ugyanakkor a komoly munkába vetett hitét. A Sunday People című magazinnak elmondta, hogy imád a stúdióban lenni, és akár a pihenést is elhanyagolja, nehogy kiessen a megszokott terhelés alól.

Az énekesnő reméli, hogy legújabb albuma, a Bangerz lesz az utolsó szög a néhai Hannah Montana koporsójában, és a nagyközönség végre elfelejti, hogy Miley valaha is Disney-figura volt.

Fotók: dailymail.co.uk

Ezt is szeretjük