Hivatalosan is szakított Miley Cyrus és Liam Hemsworth
Mégsem lesz esküvő
Lezárult egy korszak: a híres jegyespár kapcsolatának vége.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miley Cyrus és Liam Hemsworth állítólagos szakításáról az utóbbi időben már szinte havonta szárnyra kapott egy-egy pletyka. 

Ezekről végül mindig beigazolódott, hogy csak álhírek, most azonban hivatalosan is megerősített tény, hogy Liam és Miley szakítottak.

Mégis lesz esküvő?

A sztárpár álláspontja szerint csak szünetet tartanak a kapcsolatukban, a szakítás csak ideiglenes, és nem örökre szóló. Elmondásuk szerint nem bontották fel az eljegyzést, mindössze elhalasztották az esküvőt egy távolabbi időpontra. Bennfentesen szerint viszont ezt csak most gondolják így, és a barátaik úgy vélik, nemsokára véglegessé teszik majd az elválást.

Hemsworth és Cyrus kapcsolata gyakorlatilag a nyilvánosság előtt zajlott, és mikroszkóp alatt szemlélte az egész világ kettejük viszonyát. Az utóbbi időben nagyon viharos volt a viszonyuk, és mindig volt valami, ami miatt beszéltek róluk: hol Liam állítólagos félrelépéséről szóltak a hírek, hol Miley eljegyzési gyűrűjének hiányát vélték a szakítás jelének.

Ám most tényleg igazuk volt azoknak, akik már napokkal ezelőtt gyanakodtak: Miley már nem követi Liamet a Twitteren, és ez már az elválás hírének előszele volt. A férfi bevallása szerint jelenleg nagyon távol áll menyasszonyától érzelmileg.

Miért szakítottak?

Legutoljára augusztusban jelentek meg együtt a vörös szőnyegen, Liam új filmjének a bemutatóján. Miley viselte az eljegyzési gyűrűt, együtt fotózkodtak, és csókot is váltottak, de szemtanúk szerint látszott rajtuk, hogy az egész már csak színészkedés. Bizonyos források állítják, hogy a szakítás oka January Jones, akinek egyszer már volt egy kis esete Liam Hemsworth-szel, de ezt a színész továbbra is cáfolja.

Más vélemények a túlzott nyilvánosságot okolják, és sokan pedig arra fogják a dolgot, hogy Miley viselkedése nagyon megváltozott az elmúlt időszakban. Ám még az is lehet, hogy az énekesnő folyamatos botrányait is a haldokló kapcsolat számlájára lehet írni.

Ezt is szeretjük