Miben lehetsz sikeres?

Aszcendensed megmutatja

Ha számodra a munka nem több pénzkeresésnél, nem vagy a helyeden. Tudd meg, merre érdemes indulnod!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szerencsés esetben a munka több pénzkeresési lehetőségnél - egyfajta módja az önkifejezésnek, amelynek eredményeként önmagadat láthatod viszont. Ha napi tevékenységedet nem így éled meg, biztosra veheted, hogy nem vagy a helyeden.

Változtatni azonban sosem késő - ha pedig tanácstalan lennél, hogy merre indulj el, hívd segítségül karrierhoroszkópunkat. Aszcendensed megmutatja, mely területeken aknázhatod ki a benned rejlő adottságokat és képességeket.

Nem tudod, mi az aszcendensed? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »

Kos

Bátran szembenézel a felmerülő nehézségekkel, és mindig a tűzvonalban harcolsz. Minél nagyobb a kihívás, annál nagyobb lelkesedéssel veted bele magad a feladatba, akár a lehetetlent is megkísérelve. Optimizmusod révén a körülötted lévőket is motiválni tudod. Jól boldogulhatsz azokon a területeken, ahol dinamizmusra van szükség – például egy fitneszcentrum vagy multi munkahelyi közösségébe könnyen be tudnál illeszkedni. Ám bármi is a szakmád, érdemes magasabb pozíciót megcéloznod, mert irányító típus vagy.

Bika

Kitartásod és megbízhatóságod legendaszámba megy. Mindehhez kreativitás és szépérzék párosul. Bika aszcendensűként képes vagy jóformán a semmiből is létrehozni olyasvalamit, ami nagymértékben javítja a körülötted lévők életminőségét. Megtalálhatod a helyed egy aukciós házban vagy egy antikváriumban, de olyan területeken is sikeres lehetsz, amelyek valamilyen művészeti ághoz kapcsolódnak, ám inkább a gyakorlati jellegű teendőket érdemes ellátnod.

Ikrek

A karrierhoroszkóp szerint fő erősséged a szellemi rugalmasság, ráadásul kellőképpen fesztelen is vagy. Szinte játékos könnyedséggel haladsz mindenkori célod felé – és éppen azért, mert eszed ágában sincs görcsölni, általában el is éred, amit szeretnél. Sokoldalúságodból és a rögtönzésre való képességedből adódóan lényegében bármilyen területen sikeres lehetsz. Ikrek aszcendensedhez azok a szakmák állnak jól, amelyek információáramlásról szólnak, úgymint újságíró, műsorvezető, könyvkiadó, de kiváló tanár is válhat belőled.

Rák

Lelked együtt rezzen a körülötted lévőkével. Az emberek igénylik a közelségedet, mert úgy érzik nálad megértésre és vigaszra találnak. A szó hagyományos értelmében vett karriernél fontosabb számodra, hogy mások hasznára lehess. Olyan területen érdemes elhelyezkedned, ahol kiélheted ilyen jellegű indíttatásaidat, úgymint betegápolás, családsegítés, pszichológia vagy pedagógia. Ám bármi is a szakmád, megtalálod a módját annak, hogy tehess valamit szűkebb és tágabb környezetedért.

Oroszlán

Oroszlán aszcendensűként tele vagy nagyszabású tervekkel, melyeket rendszerint meg is valósítasz, lendületed pedig a körülötted lévőket is magával ragadja. Az emberek akkor is egyfajta vezetőként tekintenek rád, ha papírforma szerint nem vagy főnök. Erős egyéniségedet és irányítói képességeidet számos területen kamatoztathatod, ám leginkább azok a szakmák állnak közel hozzád, amelyekben kreativitásod is szerepet kap, mint például a divat vagy a színház világa, de egy ékszerboltban is megtalálhatod a helyed karrierhoroszkópod szerint.

Szűz

Szűz aszcendensűként valósággal lubickolsz a precizitást igénylő tevékenységekben, amit a körülötted lévők értetlenül fogadnak, miközben nem tudnak elég hálásak lenni azért, hogy leveszed ezt a terhet a vállukról. Erősségeid közé tartozik még a tervszerűség és a következetesség is. Mindezen képességeidet jól kamatoztathatod közgazdászként vagy pénzügyesként, de kiváló pedagógus is válhat belőled. A vezetői pozíció azonban nem neked való – inkább a részfeladatok megoldásában jeleskedhetsz.

Mérleg

Mérleg aszcendensűként uralmad alá tartozik az esztétika birodalma – kiváló érzéked van a színek, a formák és általában a harmónia iránt. Mindemellett a csillagok átlagon felüli kommunikációs készséggel és diplomáciai érzékkel is felvérteztek, így aztán senki sem tudja úgy, mint te, hogy miként lehet kellemet, szépséget és békét varázsolni a világba. Képességeidet elsősorban a művészetekkel és a divattal kapcsolatos területeken bontakoztathatod ki, de karrierhoroszkópod szerint a szabadidős tevékenységek szervezésében is sikeres lehetsz.

Skorpió

Skorpió aszcendensedből adódóan kizárólag az érdekel, ami a dolgok hátterében húzódik meg, különös tekintettel a nem publikus dolgokra. Éles eszednek és intuíciódnak köszönhetően fel is ismered a rejtett összefüggéseket, és ezt a fajta tudást a gyakorlatban is kamatoztatod. Neked találták a titkok feltárásával kapcsolatos tevékenységeket, úgymint nyomozás, kutatás, pszichológia. Mivel szeretsz mindennek a mélyére hatolni, természetgyógyász vagy spirituális gyógyító is válhat belőled.

Nyilas

Nyilas aszcendensednek köszönhetően erősséged az emberekbe és az életbe vetett hitedben rejlik, ám ha a helyzet megkívánja, képes vagy nagyon is racionálisan gondolkodni. Mindemellett az égiek nem kevés meggyőzőerővel ruháztak fel, így másokat is megnyersz nézeteidnek, sőt, idővel az országhatárokon átívelő kapcsolatrendszert építhetsz ki. A karrierhoroszkóp szerint azok a szakmák valók neked, ahol lehetőséged nyílik más kultúrák megismerése, úgymint például diplomácia, idegenforgalom.

Bak

Ott érzed jól magad, ahol csúcsteljesítményt kell nyújtani. Számodra nincs túl magasra helyezett léc. Igaz, kicsit több időbe telhet, amíg felpörögsz – ám ha elérted a kellő fordulatszámot, nincs az az erő, ami megállíthat, az esetleges nehézségek pedig egyenesen inspirálóan hatnak rád. Jól érvényesülhetsz azokon a területeken, ahol kitartásra és fegyelemre van szükség. Lehet ez a gazdaság vagy a pénzügy, de a legjobb programozók is a Bak aszcendensűek közül kerülnek ki.

Vízöntő

Invenciózus ember vagy, aki mindig a járatlan utat keresi. Hogy meg is találod, az élénk képzelőerődnek és fejlett kombinációs készségednek köszönhető. Ötleteidet könnyedén elfogadtatod, ugyanis kapcsolatteremtő és kommunikációs készségedből adódóan szinte mindenki szeret. A karrierhoroszkóp szerint mindezt olyan területeken kamatoztathatod, ahol új elképzelésre és rugalmasságra van szükség, Marketinges éppúgy lehetsz, mint szociológus, de például a pilóták között is feltűnően sok a Vízöntő-aszcendensű - és persze a nő.

Halak

Megsejted a dolgok közötti rejtett összefüggéseket, még ha ez nem is mindig tudatosul benned. Nagy beleérző képességed révén átérzed mások gondját-baját. Mindenkit figyelmesen meghallgatsz, és soha nem ítélkezel, hanem vigaszt nyújtasz. Ez utóbbi tulajdonságaidat főként a szociális ellátás és a gyógyászat terén aknázhatod ki. Ám bármilyen területen dolgozol is, merj többször hagyatkozni a megérzéseidre – esetedben ugyanis többet nyomhatnak a latban, mint az intellektus.

Ezt is szeretjük