Egy titkos beállítás a telefonon, amiről te sem tudtál: eltüntet mindent, amire nem vagy büszke
A Messenger titkos beszélgetése teljesen magánjellegű.

nagykep?cikkid=169455&kep=telefonozik-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tudtad, hogy a Facebook Messengerben Androidon és iOS-en is lehetőséged van titkos beszélgetés indítására? Ha ezt választod, az üzenetek a beállítás szerinti kezdő- és végpontok között titkosítva vannak, tehát kizárólag neked és a másik személynek szólnak, még a Facebook sem látja. Felhívják azonban a figyelmet, hogy az a személy, akinek üzenetet küldesz, dönthet úgy, hogy a beszélgetést megosztja másokkal, például képernyőfelvételen keresztül.

Ha szeretnél titkos beszélgetést indítani, koppints a házikó lapon a plusz jelre, majd a jobb felső sarokban válaszd a lakat ikont. Válaszd ki, hogy kinek szeretnél üzenetet küldeni. Ha szeretnéd, a következő mezőben a ikonra koppintva időzítőt állíthatsz be az üzenetek eltűnéséhez. Amennyiben nem jelenik meg az ikon, frissítsd a Messengert a legújabb verzióra - Magyarországon még nem minden telefonon elérhető a funkció.

A Facebook súgójából kiderül, hogy időzítést is beállíthatsz, amelynek alapján az üzeneteid eltűnnek a beszélgetésből. Az üzeneteket csak azon a készüléken lehet megnézni, amelyiken a beszélgetést létrehoztad, illetve azon a készüléken, amelyen a címzett megnyitja a beszélgetést.

Ezt is szeretjük