Mennyire vagy intelligens?

Horoszkópod elárulja

Gyorsan vág az eszed, mint a borotva? Szeretsz mindenen alaposan elgondolkozni? Csillagjegyed elárulja, milyen képességekkel rendelkezel!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A csillagjegyed nemcsak személyiséged meghatározó részeiről árulkodik, hanem arról is, milyen gyorsan vág az eszed, milyen képességekkel rendelkezel vagy milyen a humorérzéked.

Sőt, arról a területről is beszámol, amely nem a te asztalod. Válaszd ki csillagjegyedet, és ismerd meg önmagad még jobban!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Hihetetlenül gyors aggyal rendelkezel, amit a kihívások tartanak állandó mozgásban. Az alkotás a motivációd, és ezért képes vagy minden figyelmedet egy dologra összpontosítani. Hajlamos vagy azonban ösztönből cselekedni, ami miatt az átgondolás rendszeresen a háttérbe szorul. Szerencse kísér viszont, mert ösztöneid általában jól működnek. Jó a humorérzéked, de csak azok értékelik vicceidet, akik kevésbé érzékenyek.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Lassú típus vagy, aki minden lépését átgondolja. Éppen ezért döntéseid időt igényelnek, viszont maximális körültekintéssel hozod meg őket. Képzeletednek nem engedsz nagy teret, mindenről előző tapasztalataidra hagyatkozva döntesz. Így azonban az új helyzetek sokszor problémát okoznak. A véleményed általában megrendíthetetlen, ezt azonban sokszor magadban tartod. Mások ítéletétől félsz, nem szereted, ha valaki elmarasztal.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Teljesen az érzékeidre hagyatkozol, mindent eszerint döntesz el vagy ítélsz meg. Magasan fejlett kommunikációs képességednek köszönhetően elméd minden szárnyalását meggyőzően tudod előadni. Mindenről tudsz egy keveset, minden témához hozzá tudsz szólni, képtelen vagy azonban sokáig egy dologra figyelni. Az összpontosítás nem a te asztalod. Humorérzéked fejlett, rajongsz a szóbeli csatákért, és szarkazmusod határtalan méreteket ölthet.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ritkán térsz azonnal a lényegre, hosszú, magasztos bevezetőket tartasz, és könnyen elragadnak az érzelmeid. Éppen ezért döntéseid során legtöbbször a biztonságot tartod szem előtt, és hogy ezt megtartsd, képes vagy a tényeket is figyelmen kívül hagyni. Szellemedet nagyban befolyásolják a múltbeli tapasztalatok és kapcsolatok. Mindent azonnal a humán oldalról közelítesz meg, ezért gyakran veszted el az objektivitásod. Humorod jó, főleg, ha mások viccein kell nevetni.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Makacs vagy, ezért senki sem tud eltántorítani véleményedtől és elképzeléseidtől. Szellemileg nem vagy elég nyitott, elzárkózol mások nézetei elől, nem tapasztalsz eleget lehetőségeidhez képest. Sokszor vagy fellengzős vagy éppen arrogáns. Az esetek nagy részében nem a véleményeddel, hanem magabiztosságot sugárzó megjelenéseddel és személyiségeddel vívod ki magadnak a hatalmat. Humorérzéked jó, ha nem a te károdra viccelnek, mert azon nagyon könnyen megsértődsz.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Az összes jegy közül te vagy az, aki a legtöbbet törődsz elméddel. Folyamatosan tanulsz, illetve karbantartod meglévő ismereteidet, mivel a szakértői tudás megszerzése a célod. Érdekes módon azonban a szűklátókörűség is jellemez, és hajlamos vagy a bigottságra. Szeretsz elemezni és rendszerezni - minden problémát apró darabokra szedsz, ezért elveszíted a rálátásod az egészre. Humorérzéked kicsit kritikus, csak a tökéletes vicceket érted, a többiben mások humorérzékének csiszolatlanságát látod.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Egyszerre vagy képes az elvont gondolkodásra és a józan ítélkezésre. Szellemed mindenkinek megnyugvást jelent, szívesen fordulnak hozzád tanácsért. Szereted a vérre menő vitákat, mert így tudod legjobban levezetni a feszültséget. Minden esetben szem előtt tartod, hogy másokat ne bánts meg. Éppen ezért képes vagy apró hazugságokra is, majd amikor ezek egymásra tornyosulnak, akkor általában megunod az egészet, és elmondod az igazságot. Humorod fejlett és világos, a szarkazmus azonban nem a te asztalod.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Okos vagy, előrelátó, és azonnal a problémák mélyére hatolsz. Gyorsan reagálsz minden ingerre, és szereted a gyors döntéseket is. Stratégiai játékos vagy, aki az észt és a megérzéseket köti össze, így minden helyzetben a lehető legjobb döntéseket hozod. Végtelenül kritikus vagy, de nemcsak másokkal, hanem magaddal szemben is. Humorod rendkívül fejlett, szívesen szórakoztatsz el másokat viccelődéssel.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Inkább filozofikus vagy, mint gyakorlatias. Állandóan kalandozol, nehezen koncentrálsz egyvalamire sokáig. Ha döntened kell, napokig töprengsz azon, hogy miért kerültél ilyen helyzetbe, anélkül, hogy maga a döntés akárcsak körvonalazódna is benned. Állandóan kérdezel és töprengsz, az élet értelmét keresed, de nem fogadod el a válaszokat. Humorérzéked kevésbé fejlett, a viccek mögött is mindig a tartalmat keresed, hogy vajon miért éppen ezzel viccelnek. Nem veszed gyorsan a lapot.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Elméd ravasz, ezért minden helyzetben megtalálod a neked megfelelő megoldást. Céltudatos és irányadó vagy, szeretsz előre tervezni, és terveidet tartod is. Másoknak mindig objektív tanácsot adsz, ezért is szeretnek az intelligenciádra hagyatkozni. A túlzott tárgyilagosság azonban szűklátókörűséggel párosulhat. Mivel minden problémát kívülállóként kezelsz, az érzelmeket sosem kevered az eszeddel. Humorérzéked nem túl fejlett, de sosem sértődsz meg, ha mások viccelnek veled.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Az intuíció és az intelligencia keveredik benned, ezért képes vagy a megvilágosodásra és arra, hogy az egész világot hihetetlen nyíltsággal, bölcsességgel szemléld. Állandóan a tökéletességre törekszel, ritka jó tanácsadó vagy, de gyakran félreértenek. Hajlamos vagy az okoskodásra és a kötekedésre, még akkor is, ha egyébként meglátásaid helytállóak. Humorérzéked rendkívüli módon fejlett, végtelenül intelligens vicceket mondasz, és spontán reakcióid is szórakoztatóak.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Elméd irracionális, csalfa és intuitív. Könnyedén becsapod saját magad, és képes vagy mindig csak a jóra koncentrálni. Ez lehetővé teszi, hogy mindig pozitívan szemléld a világot és folyton álmodozz. Ha valaki tanácsot kér tőled, akkor azonnal a helyébe képzeled magad, ezért nem mindig vagy képes objektív véleményt mondani. A környezeted általában csak akkor kéri ki a véleményed, ha együttérzésre van szüksége. Humorérzéked általában fejlett.

Ezt is szeretjük