Mennyire illetek össze a pároddal? Elárulja a születésnapotok

Szeretnéd tudni, hogy vajon a sors is egymásnak teremtett benneteket? Születésnapotokból minden kiderül.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az, hogy mennyire illesz össze a pasival, nemcsak a horoszkópotokból derülhet ki, hanem abból is, hogy melyik napon születtetek. Az egyes napok ugyanis különböző személyiségjegyeket rejtenek, segítségükkel megtudhatod, hogy kivel tervezhetsz.

Ha megvan a kölcsönös szimpátia, ne habozz, hívd el valahová a srácot. Csak annyi dolgod van előtte, hogy kiszámold, melyik nap születtél.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Hétfő

A hét kezdő napján születettként nagyon határozott jellem vagy, aki szereti az irányítást a maga kezében tudni, még a szerelemben is. Sokszor viselkedsz önfejűen, ám pont ez segít abban, hogy elérd, amit akarsz. Az olyan pasikat szereted, akik hagyják, hogy a magad feje után menj, és nem korlátoznak.

Hétfőn születettként remekül kiegészítitek egymást a csütörtökön született fiúval. Olyanok vagytok egymásnak, mint a borsó meg a héja, és ő tudja, hogy szükséged van a szabadságra. A keddi és szombati srácokkal jól kijössz, akár komoly kapcsolatot is kialakíthatsz velük, viszont vigyázz a hétfőn születettekkel, mert két dudás egy csárdában nem fér meg.

Kedd

Ha kedden láttad meg a napvilágot, akkor egy igazi energiabomba vagy, aki egy percig sem képes megülni a fenekén. Fontos számodra, hogy mindig a társaság középpontjában légy, még csak hírből sem ismered azt a szót, hogy unalom. Olyan pasi illik hozzád, aki hagyja, hogy te kerülj az előtérbe, és elfogadja, hogy társasági ember vagy - a szó legpozitívabb értelmében.

Keddi szülöttként nagyon jó barátságot ápolhatsz a pénteken született pasikkal, ők azok, akik szintén a társaság belső magját alkotják, mondhatni rokon lelkei vagytok egymásnak. A hétfőn születettek sokszor bosszantanak határozottságukkal.

8 csalhatatlan jel, hogy tetszel a srácnak

Nézegess képeket!

Elolvasom

A nagy szerelem a szombaton született pasik személyében jöhet el, akik remekül viselik, ha a másik fél állandóan pörög.

Szerda

A szerdai nap szülötteként sokkal inkább értékeled az intim és romantikus pillanatokat, mint a nagy, hangos társaságot. Szeretsz visszahúzódni, ugyanakkor ki is tudsz állni magadért, ez a két tulajdonság pedig együtt rendkívül szexi. Olyan srác illik hozzád, aki tudja, mikor kell végre kicsit kicsalogatni a csigaházadból, ugyanakkor imádja a csupaszív, romantikus énedet is.

A csütörtökön és szombaton született pasik azok, akik igazán illenek hozzád. Ők ugyanis rendkívül befogadóak, romantikusak és türelmesek, és nem siettetnek semmi olyasmit, amire még nem vagy felkészülve. A hétfőn és kedden született srácokat ezzel szemben kerüld el, mert túl harsányak a te ízlésednek. Ami pedig a vasárnapi szülötteket illeti, túlzottan magányos farkasok ahhoz, hogy jól érezhesd magadat mellettük, de barátnak kiválóak.

Csütörtök

Különc vagy, igazi egyéniség, akit nem érdekel, hogy mások milyen véleménnyel vannak róla.

Te egyszerűen csak szereted önmagad adni, ennek köszönhetően számos pasi azt gondolja rólad, hogy izgalmas vagy, és különbözöl a többiektől. Ám az a helyzet, hogy te is tudod magadról, nem mindennapi lány vagy, ezért elég magasra teszed a mércét, amit csak a szintén kivételes srácok tudnak megugrani.

Ha egy szintén csütörtöki srác a kiszemelted, akkor okosan döntöttél, mert egy igazi egyéniséget a legjobban egy másik egyéniség tud elfogadni. Ezzel szemben a pénteken születettek állandó megfelelési kényszerükkel nem éppen ideális társak számodra. A hétfői és szombati emberekkel remekül szót értesz, de elsősorban barátság jöhet szóba köztetek.

Péntek

Pénteken születettként nagyon fontosak számodra a külsőségek, sokszor hajlamos vagy a belső értékeket felületesen vizsgálni.

Ez nem jelenti azt, hogy beképzelt lennél, egyszerűen csak szeretnél mindenkinek megfelelni, márpedig ez lehetetlen. Ahelyett, hogy állandóan másokkal hasonlítgatod magad össze - még a kapcsolatokban is -, próbáld meg elfogadni önmagad olyannak, amilyen vagy.

Olyan pasi illik hozzád, aki segít ebben az elfogadásban, ő pedig nem máskor, mint csütörtökön született. Különös ösztönnel bír azt illetően, hogy helyre tegye az önértékelésed, de mindezt úgy, hogy közben nem megbánt, hanem támogat. A vasárnap születettek jó barátként tehetik ugyanezt, viszont a hétfői szülöttek rossz irányba visznek.

Szombat

Rendkívül vidám személyiség vagy, aki optimizmusával és állandó jókedvével mosolyt csal mások arcára. Romantikus éned miatt olyan pasira vágysz, aki egy személyben szőke herceg és rosszfiú, és akinek a karjába omolhatsz. Ugyanakkor nem szeretsz másoktól függni, illetve azt sem kedveled, ha valaki állandóan a nyakadon lóg, de az egyedüllét sem vonz.

Olyan társra van szükséged, aki úgy tudja megadni számodra a szabadságot, hogy közben mégis a földön tart. A vasárnapi pasik azok, akiktől mindezt megkaphatod, de a szerdaiakkal is kialakíthatsz komolyabb kapcsolatot.

Így értelmezd a srác testbeszédét: olyan, mintha a gondolataiban olvasnál

Nézegess képeket!

Elolvasom

Akivel ne kezdj, az a szombaton született srác, mert két álmodozó túlzottan szabad lélek ahhoz, hogy tartós legyen a kapcsolat.

Vasárnap

Vasárnapi szülöttként szereted saját magad társaságát, akkor érzed magad a legjobban, ha otthon, a kedvenc könyveddel visszavonulhatsz. Mégsem lehet magányos farkasnak nevezni, mert kedveled, ha barátok vesznek körül, csakhogy nagyon ritka az olyan ember, akivel valóban jól érzed magad.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A kedden született pasik azok, akik különösen illenek hozzád, mert nem hagyják, hogy magadba fordulj, ugyanakkor nem erőltetik rád magukat, ha te inkább visszahúzódnál. A pénteken és szombaton születettekkel is vidámsággal teli perceket szerezhettek egymásnak, viszont a csütörtöki srácokat kerüld el, mert túlzottan összetett személyiségek számodra.

Hozott már össze a sors olyan pasival, aki az ideális nap szülötte volt?

Ezt is szeretjük