Melyik napon születtél? Ilyennek gondolnak a pasik!
A hét melyik napjára esett a születésed? Számold ki, és tudd meg, milyennek látnak a pasik!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A születésed időpontja sok mindent meghatároz az életedben, többek között azt is, hogy milyennek lát téged a külvilág, és mi az első benyomás, amit a fiúkra teszel.

Te a hét melyik napján születtél? Ha nem tudod, számold ki kalkulátorunkkal, és nézd meg, milyennek látnak a pasik!

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Hétfő

Birtokában vagy az összes női praktikának, ezért a pasik eleinte olyannak látnak, amilyennek te láttatod magad. Ez egy ideig szórakoztató és vonzó lehet, de hamar átlátnak a szitán, amitől őszintétlennek tűnhetsz. Ne játszd meg magad, és ha taktikázol is, tudd, hogy meddig mehetsz el, és mikor kell leállni.

Kedd

Mivel szeretsz álmodozni, ám a fantáziáidat csak kevesekkel osztod meg, a pasik általában titokzatosnak látnak, ami igazán vonzó tulajdonság a szemükben. Vigyázz, mert ha ráerősítesz erre a tulajdonságra, később könnyen azt hihetik, hogy a valóságtól elrugaszkodott nézeteid vannak.

Szerda

Nagyon önálló vagy, és sokszor úgy érzed, csak magadban bízol. Emiatt elérhetetlennek, megközelíthetetlennek tűnhetsz a srácok szemében, ami nem jelenti azt, hogy nem is próbálkoznak nálad - sőt, lehet, hogy pont ezt tekintik kihívásnak. Ha azonban egy kicsit nyitottabbá válsz, könnyebben ismerkedsz majd.

Csütörtök

Véleményed és terveid a hangulatodnak megfelelően villámgyorsan váltakozhatnak, ez a fiúknak pedig úgy jön le, hogy izgalmas és kiszámíthatatlan személyiség vagy. Eleinte az előnyödre fordíthatod ezt a tulajdonságodat, de később következetlennek és komolytalannak tűnhetsz, ha sohasem lehet kiigazodni rajtad.

Péntek

Szókimondó és őszinte vagy, ami ijesztő lehet mások, így a pasik számára is. Ne add fel önmagad, de próbálj egy kicsit kíméletesebb lenni! Azok, akiknek a nagyszájú csajok az esetei, nem fognak tudni ellenállni neked, de a félénkebb fiúkat könnyen elijesztheted.

7 lépés, hogy megtaláld az igazit

A sztárok olykor meglepően okosakat is tudnak mondani. Ím, hét tanács tőlük, amivel könnyebben eligazodhatsz a szerelem útvesztőiben.

Szombat

Nehezen nyílsz meg másoknak, így csak kevesen tudhatják, hogy valójában humoros és érzékeny személyiség vagy. Társaságban kevésbé sziporkázol, és egy gyakran feszült vagy, ezért a fiúk nehezebben vesznek észre. Gyűjts egy kis önbizalmat, és így másokban is könnyebben megbízol majd.

Vasárnap

Igyekszel a belső értékeiddel felhívni a figyelmet magadra, a külső számodra másodrangú dolog. Emiatt olyan kisugárzásod van, hogy a legtöbben szimpatikusnak találnak, és általában az érett gondolkodású pasik figyelmét kelted fel jobban - ami azért jó, mert te is így gondolkodsz.

Ezt is szeretjük