Melyek a legjobb rejtett tulajdonságaid?

A számmisztika megmondja

Ha úgy gondolod, ismered önmagad, akkor is mutathat számodra újat a neved elemzése.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A neved nem csupán arról árulkodik, hogy kik a felmenőid, hanem a számmisztika szerint arról is, hogy milyen rejtett tulajdonságaid vannak. Egyfajta tükröt tart eléd, hogy jobban megismerhesd önmagad.

Ilyen vagy nőként a számmisztika szerint

Nézegess képeket!

Elolvasom

Számold ki, hogy a te tulajdonságaid melyik betűben rejlenek, és tudj meg magadról mindent!

Így számold ki!

Személyiségszámod kiszámításához a családnevedet és a keresztnevedet vedd alapul. Ha férjezett vagy, akkor a leánykori és a hivatalos, férjezett nevedre is szükséged lesz. Ebben az esetben mind a két név betűit add össze! A végeredményként kapott többjegyű számból mindig egyjegyű, 1-től 9-ig terjedő alapszámot kell képezned, viszont a 11 és a 22 külön elbírálás alá esik. Ezekből a számokból is képezz alapszámot - 2, illetve 4 -, hiszen további jelentéstartalmat is hordoznak.

Táblázatunk segítségével könnyen kiszámíthatod a betűk számértékét. A hosszú magánhangzókat rövid magánhangzóként számold ki.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z  

 

Ha például a neved Kovács Ágnes, a következő módon kapod meg a személyiségszámodat: 2+6+4+1+3+1+1+7+5+5+1 = 36; 3+6 = 9

Kovács Ágnes száma tehát 9.

1-es alapszám

Eredetiségre és újszerűségre való finom hajlamod sokak számára lelkesítő, és a szándékod éppen az, hogy mindenkiben, akivel találkozol, felkeltsd az eredetiség vágyát. Ha valamit elterveztél, koncentrált figyelmed lehetővé teszi, hogy gyorsan és teljes mértékben elvégezd a feladatot.

2-es alapszám

Magabiztosan működsz mindkét világban, belső világodban és a külsőben is. Az a könnyedség, amellyel a belső síkról áthozod az információkat, a veled és másokkal kapcsolatos jövőbeli események már-már hátborzongatónak tűnő ismeretével ajándékoz meg. Képes vagy megfigyelni egy belső síkbeli ok külső síkbeli hatását.

3-as alapszám

Az öröm kiapadhatatlan forrása vagy. Jó híredet a beszéden, a zenén, a festményeken és az íráson keresztül osztod meg másokkal. Ihletettséged és élénk képzelőerőd tökéletes eszközül szolgálnak arra, hogy a megfásult világba fényt csempéssz. A szokásos gondolkodásmód és nyelvezet használatával is fontos új tanulságokat tudsz tanításod során közvetíteni.

Még több szám

Ha szeretnéd magad még jobban beleásni a számmisztika tudományába, akkor nézd meg videónkat, amelyben Székelyhidi Ágnes avat be a titokba.

4-es alapszám

Megtaláltad a bensőd szerinti munkát, és szereped betöltésével boldogan járulsz hozzá a nagy tervhez. Bár mások esetleg megpróbálhatnak rávenni, hogy lazíts és szórakozz egy kicsit, de honnan is tudhatnák, milyen nagy öröm számodra, ha a rád kiosztott feladatot legjobb képességeid szerint elvégzed.

5-ös alapszám

Mesteri módon bánsz érzékeid és elméd alsóbb rendű késztetéseivel, tudatodat érzékeid és kíváncsi elméd fölé emelted. Kiterjedt érzékelő tudatosságod számtalan olyan új ötlet, gyors megoldás és alternatív módszer felbecsülhetetlen forrásának bizonyul, amelyeknek fontos szerep jut abban, hogy az emberiség megfelelhessen azoknak a kihívásoknak, amelyekkel az átmenet időszakának soron következő éveiben szembe kell néznie.

6-os alapszám

Született tanácsadó és segítő vagy. Minden nap betölti a szívedet az öröm, hogy segíthetsz, és hálát adsz, amiért szolgálhatod az embereket. A munkával töltött órák hosszúak lehetnek, az érte járó fizetség pedig csekély, de az önzetlen szolgálatban tett erőfeszítéseid gazdagon kamatoznak a karmikus főkönyvi mérlegen.

7-es alapszám

Képes vagy mélyen elmerülni az emberiség jövőjében. A távoli eseményekre való rálátásod segítségével olyan filozófiai megközelítéseken töprenghetsz, illetve olyan elképzelésekkel jöhetsz elő, melyekkel a szó szoros értelmében meghaladod korodat. Intellektuális érdeklődésed alapos, ezért a tudományos vagy metafizikai jellegű munkában jeleskedsz.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

 

8-as alapszám

Az emberek magától értetődő módon fogadnak el vezetőjüknek, illetve tartják tiszteletben a döntéseidet. Tekintélyeddel és hatalmaddal megtanultál az isteni törvényekkel összhangban, a felső vezettetés szerint élni, ezért az élet - szinte magától - hatalmi, sőt, parancsnoki helyzetekbe juttat.

9-es alapszám

Intuícióddal ráhangolódsz a belső síkokon épp most formálódó jövőképlenyomatokra, és szerepet kapsz abban, hogy ezek a lenyomatok valósággá változhassanak. Költői és prófétai módon bánsz a szavakkal és a kifejezés más eszközeivel. Tökéletesség iránti vágyad miatt folyamatosan felfelé törekszel.

Cikkünk megírásában Lynn Buess Örök számmisztika című könyve segített, mely a Mandala-Veda Kiadó gondozásában jelent meg.

Ezt is szeretjük