Ezért nincs pasija az énekesnőnek! Őszintén vallott szerelmi életéről a szőke szépség

Meghan Trainor egyelőre nem randizik, de nem is bánja.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Meghan Trainor őszintén beszélt a szerelmi életéről a Seventeen magazinnak. Az énekesnő a legújabb szám címlapján szerepel, és interjú is készült vele.

A 21 éves sztár arról beszélt, hogy régóta nincs pasija, de nem is bánja: azt is elmondta, miért.

Megéri várni

Meghan Trainor egyedül tölti a Valentin-napot, de a magazin riportjából kiderül, hogy emiatt egy percig sem kesereg. Bár az énekesnő saját bevallása szerint lassan idejét sem tudja, mikor csókolózott utoljára, tisztában van vele, hogy ez miért van így, és nem adja fel a happy end reményét.

- Tudtam, hogy az életem bonyolult lesz, ha az álmom, miszerint sikeres leszek a zenében, valóra válik. És tudtam, hogy keményen kell dolgoznom, hogy elérjem ezeket az álmokat, és hogy ennek kell az első helyre kerülnie az életemben - mondta az énekesnő a magazinnak.

- Szóval annak ellenére, hogy a középiskolában vad voltam, most már ezer éve nem csókolóztam - folytatta Meghan. - Azt mondogatom magamnak, hogy megéri várni a megfelelő srácra. Mikor megtalálom az igazit, az olyan lesz, hogy azt mondom majd: ezért tartott ilyen sokáig!

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Meghan Trainor stílusa

Meghan Trainor is a kerekded, husis énekesnők közé tartozik, de őt ez cseppet sem zavarja. Nézd meg képeken, milyen jól érzi magát a bőrében!

Ezt is szeretjük